Нов раздел във форума - "Светостта истината и присъствието на Бога"

Go down

Нов раздел във форума - "Светостта истината и присъствието на Бога" Empty Нов раздел във форума - "Светостта истината и присъствието на Бога"

Писане by Пламен Николов on Нед Юли 01, 2012 8:55 pmНов раздел във форума - "Светостта истината и присъствието на Бога" _________________4ef2c7c9bc1d2"Светостта, истината и присъствието на Бога" не е книга за всеки. Тя е предназначена само за онези, които са недоволни от своя духовен напредък и желаят да направят нещо повече за него. Книгата е за всеки светия, който чувства, че не може да живее без Божията пълнота. Ето само някои откъси от книгата: "Много християни търсят преки пътища до Божията сила. Ако търсите пряк път, това означава в най-добрия случай да се разочаровате, а в най-лошия - да се превърнете в лъжеучители или лъжепророци. Чуйте много внимателно: имаме огромна сила в Господа, но не и без светостта. Светостта предхожда силата." ... "Нашето християнство трябва да бъде нещо повече от още едно тълкуване на Библията; то трябва да се разширява до момента, в който вярата ни в Исус и любовта ни към Него станат стълб от светлина, сочещ присъствието Му."

Издателство: ИК "Игъл"
Автор: Франсис Френджапейн
Подзаглавие: Задълбочено изучаване на човешкото сърце и как Бог го приготвя за славата Си.
Тема: Християнски живот
Година: 2002, 2005
Размери: 13.2х20.8х1
Страници: 125
Тип корица: Мека корица
Илюстрации: няма
ISBN: 954-90873-3-6Книгата ще бъде записана във форума, но ако желаете може да си я закупите и от тук на цена от 4,00лв.:
Bookest Християнска онлайн Книжарница

Пламен Николов
Пламен Николов
Администратор
Администратор

Брой мнения : 223
Join date : 03.12.2010
Age : 45
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор / Пламен Б. Николов

http://epcteteven.ovo.bg/?lwGjIL

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите