Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио!

Go down

Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио! Empty Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио!

Писане by Пламен Николов on Сря Яну 05, 2011 2:46 pm


Едно от многото свидетелства,
с които Господ иска да ни накара да се замислим за Вечността!


23 минути в ада!


Пламен Николов
Пламен Николов
Администратор
Администратор

Брой мнения : 223
Join date : 03.12.2010
Age : 45
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор / Пламен Б. Николов

http://epcteteven.ovo.bg/?lwGjIL

Върнете се в началото Go down

Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио! Empty Re: Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио!

Писане by Пламен Николов on Сря Яну 05, 2011 3:49 pm

Моето Свидетелство!

В тази връзка с темата за свидетелствата е редно да започна пръв с моето свидетелство, тъй като аз започнах тази тема!

Роден съм през 1974-та година в гр.Ловеч, но града в който живея е гр.Тетевен! От рождението си до 2000-та година съм бил както всеки човек в света, а именно - вървях по своя си път и правех всичко онова което ми харесваше. Без изобщо да се замислям за това - Къде ще бъда във Вечността?! През 1996-та година точно на сватбата ми с моята съпруга взехме заедно решение да си купим Библия от Православната църква, но така и си остана в един шкаф, без изобщо да си направя труда да прочета нещо от нея! Дори когато съпругата ми настояваше да прочета, аз не исках. Също и на предложението и да вземем филма за Исус, за да го гледаме заедно, аз пак не исках!
По-горе споменах 2000-та година, а именно защото точно тогава Бог ме призова в присъствието Си,
и то само с един единствен въпрос: Обичаш ли себе си?
Въпроса ми бе зададен чрез един от служителите на Живия Бог: сестра Ана Димитрова от църквата в гр.Любимец! Тя бе на гости на дъщеря си в гр.Тетевен по това време, а с дъщеря и сме комшии!
Тъкмо исках да отговоря и нещо в сърцето ми ме накара да се замисля: Дали наистина обичам себе си? А знам ли как да обичам себе си? И как трябва да обичам себе си? Тогава просто отговорих - Не знам!
Веднага след отговора ми Бог вложи в сърцето и думите: Ако не знаеш как да обичаш себе си ела и слушай, какво Бог говори!
Тогава тя продължи с думите: Ако не знаеш как да обичаш себе си, ела и заедно с нас ще се научиш, защото Бог всичко е написал в своето писмо до нас - Библията!

След като се прибрах у дома, тези думи продължиха да се въртят в главата ми. Беше време когато имаше много работа, която трябваше да се свърши. Точно в този момент в който се прибрах у дома трябваше да се нацепят и приберат дървата за огрев! Като започнах да върша тази работа същото усещане, което ме накара да се замисля изпълни сърцето ми с радост, веселие и мир, който дори и сега не мога да обясня с думи! Толкова бързо бе свършена работата с нацепването на дървата за огрев, че ми изглеждаше да е било само няколко минути, а през цялото време не стъпвах на земята, без изобщо да осъзная, че това е реалност! Нацепените дърва обаче трябва и да се приберат, и когато почнах да го правя Бог ме дари с този дар: Видения, което е пророческа дарба според написаното от пророк Йоил 2:28 - Юношите ви ще виждат видения (както е написано това и в Деяния на Апостолите 2:17)!
Именно когато започнах да прибирам нацепените дърва с една щайга, и Бог ми даде този дар! Тогава видях как Ангели дойдоха и ми помагаха. И работа която по принцип трябваше да се свърши за повече от един ден, бе свършена за около два часа!
Тогава започнах да ходя редовно на служенията и Бог ми даде много видения, които са записани в тетрадки (по Неговата Воля)!
Сега като се връщам назад да видя какво е давал Бог тогава - виждам, че доста от Виденията, които е дал са се изпълнили, но има и още, които не са! Но щом Бог ги е дал ще се изпълнят!

Има и още много неща които Бог извърши за да ме увери, че Той е този, който върши тези дела чрез мен, и за да ме утвърди като Негов служител! Но най-важното свидетелство е това как Бог те е призовал в присъствието си!

Надявам се и други да напишат своите свидетелства как Бог ги е срещнал и призовал да Му служат!

Поздрав: Пламен Борисов Николов sunny


Последната промяна е направена от Пламен Николов на Нед Фев 06, 2011 4:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пламен Николов
Пламен Николов
Администратор
Администратор

Брой мнения : 223
Join date : 03.12.2010
Age : 45
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор / Пламен Б. Николов

http://epcteteven.ovo.bg/?lwGjIL

Върнете се в началото Go down

Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио! Empty Re: Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Нед Фев 06, 2011 4:32 pm


Ники Круз

Свидетелството на бившият главатар, на най-голямата и жестока банда в Ню Йорк.

Кликни върху бялото поле за да прочетеш текста:
Spoiler:
Бившият главатар на най-голямата и жестока банда в Ню Йорк - Ники Круз, ще сподели с теб своето свидетелство. Той е роден в Пуерто Рико в многодетно семейство. Родителите му се занимавали с черна магия. Още 17-годишен Ники е изпитал всичкото зло и горчивина, които може да предложи престъпният свят: убийства, наркомания, проституция, съдебни процеси били ежедневието на отхвърления от родителите младеж. Психиатрите се отказали да го лекуват, казвайки: «Няма повече никаква надежда за неговото излекуване». Но където човек е безсилен, там Всемогъщият Бог извършва Своето чудо. Нека чуем какво Ники ни казва.

Ники Круз: Аз не стоя пред вас само, за да разкажа за своето печално минало...

Толкова много неща се случиха през онези дни, за които аз дълбоко съжалявам, защото имаше хора, които бяха убити, има хора, чиито травми стоят и до днес, но едно нещо зная със сигурност: Ако не беше Исус Христос, аз нямаше да съм жив днес.

Израснах в дом, пълен с магьосничество и окултизъм. Майка ми се занимаваше с магии, баща ми беше знахар в продължение на 44 години. Моите родители бяха дълбоко затънали в магьосничество. Те служеха на сатана, покланяха се на сатана и сатана контролираше живота в нашето семейство. Всяко дете беше посвещавано на сатана в ранните години от живота му.

Ние бяхме голямо семейство, много голямо семейство. Аз имам 17 братя и една сестра. Когато бях на шест години, моите родители ме посветиха на сатана чрез някакъв ритуал. Тогава нищо не разбирах за невидимия свят на сатана. Бях само едно дете. Живеех в невинна възраст. В мен нямаше никаква злоба, никаква завист. За мен животът беше само едно синьо небе, чиста вода и зелена трева... Първото чувство, когато майка ми ме отхвърли, беше дълбока болка...

Един ден влязох във всекидневната. Майка ми беше там с някакви жени. Тя стана и аз забелязах в очите й нещо странно, бяха като огнен пламък. Майка ми отвори устата си и започна да бълва отрова: Ти не си мой син, Ники. Ти си син на сатана. Проклятието на сатана е върху твоя живот. Бях като ужилен. Не можех да повярвам. Бях толкова потресен, че стоях като парализиран. Първото, което можах да отговоря, беше: Мамо, можеш ли да повториш това отново? И тя наистина го повтори. Психически и емоционално аз бях разбит на части. Това ме нарани толкова дълбоко! Аз отидох в моята стая и започнах да плача. Стоях там и плаках почти два часа, докато почувствах много силна болка в гърдите си. Това беше пронизваща болка...

Болеше ме толкова много, защото бях отхвърлен. Аз познавам силата на отхвърлянето - когато чувстваш, че никой не те иска, че ти не си нищо друго, освен един неудачник. Намразих майка си. Мислех си, че не искам да имам повече нищо общо с нея.

Когато бях на осем години, избягах от вкъщи и в края на краищата, се оказах на улиците на Ню Йорк. В големия град моят живот се провали окончателно. Там се сблъсках лице в лице със злото и видях колко силно е то. Дълбоко затънах в престъпния живот. Тогава загубих всичко. Загубих своя морал, нямах никакви скрупули по отношение на това, което причинявах на другите хора. Ню Йорк беше джунгла и по законите на джунглата, трябва да се държиш като животно, а животното не прави разлика между добро и зло. То е в джунглата само, за да оцелее и точно това правех и аз там. Казвах си: Ники, убивай, ако трябва да убиваш, пали, руши, кради, лъжи...

Това беше моят живот; сатана ме сграбчи много здраво, той уби моите чувства, уби моята съвест. Така че, аз вече нищо не чувствах. Бях като зомби, като робот. Помня как в продължение на много години бях като вързан. Не можех изобщо да се освободя. Правех всичко, което можеше да се прави под слънцето, ръцете ми бяха пълни с кръв. Белези покриваха моята съвест.

Ту влизах, ту излизах от затвора. Нямаше изход за мен. Аз отново попадах в затвора и отново излизах. Много пъти трябваше да заставам пред съдията и всеки път трябваше да се държа като звяр. Съдиите се отказаха от мен. Те ме изпратиха на психиатър, който ме лекува шест месеца. През тези месеци той ме водеше на различни места. Водеше ме на такива места, където никога преди това не съм бил. Когато изтече първоначалния срок, вместо да ме пуснат, те ме отведоха в зоопарка. Последното място, където исках да отида, беше зоопаркът. Не исках да имам нищо общо с тези вонящи животни. Но в продължение на три часа, аз се запознавах с всички тези животни.

Психиатърът ми направи психологичен тест, накара ме да му рисувам картинки, разходи ме с колата из града - покрай Статуята на Свободата и други забележителности. Накрая той ми каза следните думи: Ники, ти си свършен. Ти си болен. Ти си така пълен с омраза и злоба! Ти мразиш мен. Ти мразиш целия свят. Ти мразиш себе си. Ники, ти ще умреш като куче на улицата. Ти вървиш направо към електрическия стол и ада. Никой не може да ти помогне. Това беше крайно отрицателна вест, нещо, което не бих искал никога да чуя. Аз вече живеех в ада. И тогава, по Свой начин, Бог изпрати Дейвид Уилкерсън в моя район. Аз никога не бих очаквал такъв човек да дойде в нашия район. Полицаите го предупредили: В никакъв случай не ходете в този район, проповеднико. Те ще ви убият. Предупреждаваме ви да не ходите. Дейвид Уилкерсън им казал: Не! Бог ме изпраща там. Добре, проповеднико, ако ще ходите, идете сам.

И Дейвид дойде. Кой беше Дейвид Уилкерсън? Човек от провинцията. Той беше пастир на малка църква от 30 човека. Никога до тогава не е бил в такъв голям град. Не умееше да се облича. Беше един мършав проповедник. Имам предвид - тънък като спагета. И този човек стоеше там с черна книга в ръцете и говореше за Исус. Аз бях главатар на банда от 205 момчета и 75 момичета. Много от тези момичета бяха проститутки по улиците. И там Дейвид Уилкерсън стоеше и говореше за Исус. И когато той започна да говори, че Бог има сила да ни промени, аз излязох от тълпата, блъскайки хората в страни. Приближих се до проповедника и му казах така: Ти си фанатик, няма никакъв Бог. Аз съм бог. Бог е някъде си, но питай тези хора наоколо кой е Ники и ще видиш, че всички се боят от мен. Така че, млъквай и се махай от тук. Казах на бандата си: Хайде да отиваме в мазето да попушим марихуана, да пийнем вино, да глътнем малко хапчета, да вземем момичета, и ще се повеселим. И казах на моята банда: Не слушайте този човек.

Ние влязохме в мазето и танцувахме. След 20 минути Дейвид Уилкерсън отвори вратата и влезе без разрешение. Широко усмихнат, той каза: Здравейте всички! Аз казах: Този тип се е побъркал. Току що му казах, че не искам да го виждам, а ето, че той е тук. Той каза: Къде е Ники? Блъснах момичето настрани и казах: Аз съм Ники. Какво искаш? Той ми каза: Искам да бъда твой приятел. Казах му: Аз не искам да бъда твой приятел. Той тръгна към мен и когато се приближи до мен, аз се обърнах и го ударих в лицето. Кръв започна да тече от носа му. Аз го ритнах и го притиснах до стената. Изплюх се в лицето му. Хванах главата му и започнах да я блъскам в стената. Кръвта силно течеше от носа му. В този момент някой от момчетата ме хвана и ме откъсна от Дейвид. Те ми казаха: Ники, той е проповедник. Отговорих: Не ми пука. Тръгнах към вратата. Дейвид Уилкерсън ми извика, той каза: Ники, преди да излезеш от тук, искам да ти кажа нещо. Ники, Исус те обича. За първи път чух някой да ми говори така за Исус. За първи път чух, че Исус ме обича. Въпреки, че постъпих толкова жестоко. Започнах да ругая. Аз му казах: Разкарай се! Блъснах вратата. И когато блъснах вратата, Святият Дух започна да работи в моя живот. Ходех по улиците и нямаше нищо друго в ума ми, освен: Исус те обича! Исус те обича! Исус те обича! Тези три думи ме преследваха като развалена плоча... Исус те обича...

Срещнах се с някои от моите приятели и се опитах да повдигна духа си чрез наркотици, но не успях. Спомням си, че около 10 часа седях там, на едно място, бях в една стая с около 10 човека, пет момчета и пет момичета. Беше истинска оргия. Всички бяха под действието на наркотици. Станах от стола си и започнах да ругая. Запуших с ръце ушите си. Един от приятелите ми каза: Ники, какво става с теб? Аз казах: Проповедникът. Те попитаха: Какво общо има с това проповедникът? - “Аз мразя този тип.” Казах на приятелите си, че ще отида да спя. Ако си легна, може би утре ще се почувствам по-добре. Обикновено си лягах около 4 часа сутринта, 11 часа беше твърде рано за мен. Отидох. Имах цяла кутия цигари в мен. Поставих два патрона в пистолета си. И в тази стая аз чувствах присъствието на този проповедник. Опитах се да заспя; 12 часа: Исус те обича, 1 часа: Исус те обича, 2 часа: Исус те обича, 3 часа: Исус те обича...

Цялото място беше наситено със Святия Дух. Изпуших 20 цигари за 9 минути. Бях толкова нервен, неспокоен. Сложих възглавницата на ушите си, опитвайки се да заглуша този глас. В 4, 5 и 6 часа аз ходех из стаята и чувах все същото нещо: Исус те обича, не спах изобщо. Облякох се и си помислих, че ако се поразходя, може би после ще легна и ще заспя. Спуснах се надолу по стълбите, отворих вратата и кой мислите, че стоеше там? Дейвид Уилкерсън. Аз така се ядосах! Направо полудях. Сграбчих ножа си. Исках да го убия, да забия ножа в гърлото му. И се хвърлих към него. Дейвид Уилкерсън отстъпи, насочи пръста си към лицето ми и каза: Давай, Ники, убий ме. Ако това ще те накара да се почувстваш по-добре, направи го. Ники, ти можеш да ме убиеш и да ме нарежеш на 1000 парчета и можеш да ги разпръснеш по този тротоар, но всяко парче ще вика, че Исус те обича. Не зная колко от вас вярват в действието на Святия Дух. Аз не бях християнин и не знаех нищо за Него, но Библията казва, че Святият Дух е Този, Който истински прониква, и те изобличава за грях, и те довежда до момент в твоя живот, когато започваш да чувстваш болка, поради твоя грях. Никога през живота си не бях ходил на църква, не знаех как изглежда църквата отвътре. Две седмици по-късно отидох да слушам Дейвид Уилкерсън...

Влязох вътре като дивак. Това означава, че влязох, блъскайки хората наляво и надясно. Ние започнахме да крещим и да пречим на всичко, което ставаше на амвона. Започнахме да псуваме на висок глас. Хората се изплашиха. И тогава Дейвид Уилкерсън излезе на амвона. Като започна да проповядва за Исус, той каза: Аз искам да говоря за Исуса и от къде е дошъл Той. Тогава аз се обърнах към бандата си и казах: Пазете тишина. Искам да зная от къде е дошъл Той. И Дейвид започна да говори как Той дойде от Небето, и разказа всичко за Него, и за 7-8 минути този човек разказа всичко за Исус. Когато започна да говори как са разпънали Исус, той разказа как бандата Го разпънала, как бандата дошла и Го хванала, започнали да Го бият и да Го заплюват. Ритали Го, завързали ръцете Му на гърба и започнали да Го обиждат с всякакви богохулни думи, и после някой от тълпата дошъл и Го бил по лицето, по Неговото свято лице. Те не искали толкова да Му причинят болка, колкото да Го унижат. Тогава аз започнах да съжалявам Исуса, защото аз бях водач на банда, и знаех тактиката и стратегията на бандата. И си спомням, че тогава мислих по начин, по който ми е трудно да повярвам. Помислих си, че искам да съм там. Ако бях там, щях да защитя Исус. Струваше ми се, че никой нямаше милост да Му помогне. Искаше ми се да взема моята банда и да се бия за Исус, защото когато Дейвид говореше за Исус - колко прекрасен и чист е Той, Той беше пълна противоположност на Ники Круз. Аз знаех, че съм грешник, а Исус никога не е съгрешавал. Той беше тук, за да помогне на хората. Аз заслужавах да бъда отхвърлен завинаги от обществото, но Исус - Той беше прекрасен, беше чист. Искаше ми се да отида и да се бия за Него. И знаете ли, аз не бях нищо друго, освен един голям грешник, но аз Го съжалявах...

Точно тогава аз навлязох в най-голямата битка в моя живот... В това време някои от моята група станаха и искаха да започнат бой. Аз имах зареден 32-калибров пистолет. Всички от бандата имаха всякакви видове опасни оръжия. Атмосферата беше много сгъстена, изпълнена със зло. Тази вечер изглеждаше, че сатана ще спечели тази битка. Дейвид не знаеше какво да направи. Той започна да плаче, да плаче, да плаче. Беше така съкрушен. Един след друг хората започнаха да издигат ръце и да се молят. Хората започнаха да плачат и да се молят на Бог да промени атмосферата. О, да! Има сила в молитвата. Тези хора обединиха сърцата и умовете си и в един момент цялата атмосфера се промени. Божията слава изпълни това място толкова силно!

Погледнах наоколо и видях някои от моите приятели да плачат. Дейвид Уилкерсън отвори очите си и погледна право към мен. И през сълзи той каза: Ники, Той е тук. Отвори сърцето си, Ники. Ти нямаш доверие на никого. Ти не вярваш на никого, но ако отвориш сърцето си за Исус, Той ще влезе. Ники, въпреки че си нарушил всичките Десет Заповеди една по една, въпреки че си убивал, Той желае да ти прости, да те прегърне, да те приеме в Своето Царство. Ники, позволи ми да се моля за теб. Погледнах Дейвид в очите и въпреки, че той плачеше, поклатих отрицателно глава: Не! Това не е за мен. В този момент един от моите приятели на име Израел, който ми беше много близък, бяхме като братя, бяхме сключили по индиански кръвен съюз, в продължение на две седмици Израел разговаряше с проповедника, и проповедникът го победи, и той ми каза: Ники, искам да дойдеш с мен. Аз му казах: Ти си луд. Той ми отговори: Не. Ники, ти не постъпваш добре. Ние само губим, въпреки че имахме силата да контролираме бандите на Ню Йорк. Ние няма да оцелеем дълго, особено ти, Ники. Те ще те убият, човече. Да отидем. Нека този човек да се моли за нас. Аз казах: Израел, ти се страхуваш да отидеш сам. Ако те е страх да отидеш сам, аз ще дойда с теб. Аз станах и казах: Да вървим. Тръгнах заедно с Израел, но промених мнението си и се върнах. Погледнах моята банда и казах: Колко от вас искат да отидат на молитва? Около 25 човека станаха. Когато влизахме в това помещение, не знаех какво чудо щеше да се случи в живота на Ники Круз. Не знаех, че отивам към най-великото нещо, което ми се е случвало в този свят. Бях толкова упорит и невеж, бях толкова пълен с омраза и нямаше място за никого в живота ми. Като влязох в това място, аз отправих предизвикателство към проповедника. Застанах пред него в горда и предизвикателна поза и казах: Хайде, моли се. Ти каза, че Бог ще ме промени. Направи го. Дейвид Уилкерсън каза да затворя очите си. Казах: О, не. Не искам да затварям очите си пред никого. Този човек започна да плаче и започна да се моли.

Аз стоях с широко отворени очи и го гледах. Не знаех, че ме обича толкова много, че през всичкото това време се е молел за мен, той каза: О, Боже, ето го Ники. Аз му казах, че Ти го обичаш и толкова го цениш, че умря за него. Аз не мога нищо да направя за него. Сега, о, Боже, аз предавам Ники на Теб. Дай му да познае, че Ти си Бог, о, Исусе! Потопи го в Твоята любов. В този момент аз почувствах върху себе си сила, която се излъчваше от Дейвид. Можех да чуя биенето на сърцето му. Как този човек може да говори толкова красиво? Как може да разговаря с Него, като със свой Приятел? И точно тогава започнах да чувствам, че ме обзема странно чувство. Започнах да се нервирам. Изпотих се. Отдръпнах ръката на Дейвид Уилкерсън и го блъснах. Казах му: Махни си ръцете от мен. Това е прекалено добро място. То не е за мен. Аз исках да извикам бандата си да се махаме от там, но когато се обърнах, видях със собствените си очи едно от най-прекрасните чудеса. Около 20 от моите приятели коленичиха на пода, те се опитваха да намерят думи, с които да се молят на Бога. Бяха толкова съкрушени и така силно плачеха. Сред тях беше и Израел. Той стоеше пред мен и плачеше като малко дете. Аз го разтърсих и му казах: Израел, какво става с теб? Той не можеше да отвори очите си, но отвори устата си, и каза: Ники, аз дадох живота си на Исус.

Аз погледнах Израел и казах: Добре. Щом така чувстваш, прави каквото знаеш, Израел. Стана ми толкова тъжно. Сега моят приятел възнамеряваше да стане християнин. Ние бяхме като братя... И точно тогава Святият Дух заработи в мен.

Аз затворих очите си и сълзите ми тихо потекоха. След това повече и още повече. Аз се давех в сълзите си. Имах болка в сърцето си. Това беше болка от всичко, което бях извършил. Исус постави цялото ми минало пред очите ми и Той ми каза: Това си ти, Ники. Аз мога да ти дам това, което проповедникът ти каза, мога да ти дам изобилен живот. Болката започна да става все по-силна и по-мъчителна... Почувствах как две невидими ръце ме сграбчиха за раменете. Свлякох се на пода, паднах на колене. Това за мен бе най-голямото унижение пред моята банда. Те никога не ме бяха виждали такъв. Аз закрих лицето си с ръце. И тогава започнах да плача толкова силно. Имам предвид много шумно. Израел дойде и ме прегърна. В този момент просто исках да говоря с Бог, но не знаех как да го направя. Тогава погледнах към проповедника и казах: Дейвид, не зная какво да кажа. Той ми каза: Ники, просто говори от сърцето си.

И аз отворих моето сърце, и Му казах: О, Боже, не зная дали ме обичаш така, както този човек каза. Аз не Те обичам, аз не Те търся, но ако Ти ме обичаш така, както този човек каза, аз се нуждая от Теб. Моля Те, помогни ми. Съжалявам, съжалявам. Исусе, влез в живота ми. Просто вземи моя живот. И ще ви кажа нещо, Той влезе, когато аз отворих сърцето си за Него.

Исус Христос ме промени през тази нощ, защото Му позволих, защото Го помолих. И тогава Той ме обгърна със Своята любов. Психиатърът ми каза: Ники, ти отиваш към електрическия стол и ада, но Дейвид Уилкерсън каза: Не, Ники, Исус те обича.

Дейвид Уилкерсън беше прав. Да, Исус ме обича, защото аз Го почувствах в сърцето си. Той ме потопи в пълнота, Той изцели раните ми в моя живот, отстрани моите болки. За първи път се почувствах свободен. Ще познаете истината и истината ще ви направи свободни. Исус е Истината. Той приема проститутката и наркомана, бизнесмена, всички: черни, бели, кафяви, Той може да промени целия живот наоколо, ако имаш Исуса в своя живот. Искам да ти кажа, че ти никога, никога, никога няма да бъдеш същият. И така е с мен. От 17 години аз следвам Исус. Не ми е нужно вече общението с четирите стени. Аз имам Бог. Имам всичко. И аз имам приятели християни, които ме обичат, и аз ги обичам. Мога да кажа, че за мен това е чудо.

Исус те обича тази вечер. Днес аз не съм вече Ники Круз от книгата Кръстът и героите на ножа. Днес Ники Круз е женен. Имам четири деца. Аз се грижа за тях. И има нещо, което децата ми никога няма да чуят от мен - че трябва да се махнат от моя живот. И заедно с Глория, моята жена, ние се обичаме, това е любов от Господа. Това е Исус от Назарет.Аудио вариант на това свидетелство

Кликни върху снимката за да видиш клипчето:
Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио! Dddd_d10

Е.П.Ц.-Тетевен
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио! Empty Re: Свидетелства! - Ваши свидетелства и/или свидетелства които са ви направили впечатление - във вид на текст, видео или аудио!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите