Откровение за Небето!

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:21 pmОткровение за Небето!


Предисловие


Вдъхновените писания на Мери Катрин Бакстър са божествено помазани от Бог и са благословили стотици хиляди хора. Аз вярвам, че е от много важно да разпространим посланието, което Бог й е дал. Тя споделя това преживяване в стотици църкви всяка година, а сега го е сложила на хартия.
Нейната предишна книга „Божествено откровение за Ада” беше специално използвана от Бог да освободи вечното послание за спасение на изгубените. Тя беше широко приета с ентусиазъм от хората по целия свят, била е отпечатана в много различни страни и на много езици. До сега са продадени половин милион копия. Аз вярвам, че тази книга „Божествено откровение за Рая” ще бъде приета даже още по-добре.
Като пастор на Мери Катрин Бакстър от много години, аз я познавам лично и напълно подкрепям нейното служение. Бог е одобрил нейната работа, като е помазал служението й и като е дал на това послание широко приемане.
Тази книга е резултат от много молитви, сълзи и тежка работа. Аз се моля широкото й разпространение да доведе много души при Христос и да ги подготви за вечността на Небето!
Т. Л. Лоуъри


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:22 pmВъведение


Тази книга е описание на преживяванията, които имах с Бога. Тя не е дело на свръх-активна фантазия, нито е украсен сън на някой, който се надява на нещо по-добро от това, което този живот предлага.
Небето е реално и преживяванията, които имах, са описани точно, както ми се случиха на мен. Аз не видях всичко на небето, защото това ще отнеме цяла вечност. Аз не мога да обясня всичко, което видях там; дори Павел не можа да направи това (Виж 2 Коринтяни 12:1-4.) Но ще разкажа всичко, което Бог ми каза да споделя.
Аз искам да изкажа уважението си и специална благодарност на моя пастир, преподобния д-р Т. Л. Лоуъри, и прекрасната му съпруга, Милдред, за тяхната подкрепа, насърчение и ценен принос за това старание. Също така искам да изкажа моята искрена благодарност към екипа на Националната Божия Църква и към преподобния Маркъс В. Ханд за неговото редакторско ръководство върху тази книга. Освен това, с благодарност поздравявам и уважавам всички от Утъкър Хаус в Ню Кенсингтън, Пенсилвания, които бяха инструмент по толкова много начини в реализирането и пускането на пазара на двете ме книги „Божествено откровение за Небето” и „Божествено откровение за Ада”.
Благодарна съм на Бог, Който ме призова да споделя това послание. Благодаря и на вас, които ме укрепявахте и насърчавахте в моя Бог – от служението. Бог да ви благослови!
-Мери Катрин Бакстър


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:23 pmДо Катрин от Исус


За тази цел ти беше родена:
да напишеш и кажеш това,
което ще ти кажа и покажа.
Защото тези неща са верни и истинни.
Твоят призив е да кажеш на света,
за да знае, че има Ад и че Аз, Исус,
бях изпратен от Бог да ги спася от това мъчение
и да им приготвя място в Небето.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:26 pmЗад портите


Бог, в Своята безкрайна милост и благоволение, ми позволи да отида на това прекрасно място, наречено Небе. Организирането на моето пътуване до Неговия дом и обратно до земята не ми беше ясно, но не мога да сбъркам за реалността му.
Как несравнимите чудеса на Небето бяха разкрити на мен – смъртният човек? Нека да започна от началото.
Една нощ Господ ми се яви и ми каза, че съм избрана за специална задача. Той каза: „Мое дете, аз ще ти изявя Себе си, за да излязат хората от тъмнината в светлина. Аз те избрах с цел: да запишеш, да направиш запис на нещата, които ще ти кажа и ще ти покажа.”
Аз напълно се предадох на Бога и смайващи неща започнаха да се случват. Аз бях взета и заведена в Ада. Аз усещах с всичките си пет сетива: можех да виждам, да чувствам, да чувам, да помирисвам и да вкусвам. Въпреки, че това беше свръхестествено преживяване. Аз осъзнах, че въздействието му върху мен беше с определена цел.
Дни наред след като бях водена в Ада от Господа, аз бях много натъжена в сърцето си. Поради ужасите, които видях, сърцето ми беше тъжно и угрижено. Аз видях съда на Бог над греха и над хората, които бяха отишли в Ада. Аз се молих настойчиво и Бог ми даде своята утеха.
На 31-вата нощ, след като започнаха тези посещения, силата на Всемогъщия Бог отново слезе над мен. В 2 часа през нощта, един могъщ ангел застана до леглото ми. Исус Христос стоеше зад ангела. Докато гледах лицето на Господ, стоейки там, Той се усмихна, но нищо не каза.
Могъщият пратеник на Бог каза:
- Бог ми даде специална мисия. Изпратен съм тук, за да те отведа на Небето и да ти покажа части от него. – След минутка мълчание той отново проговори, - Ела и виж славата на Бог!
Веднага аз бях свръхестествено пренесена от моя дом пред една от портите на Небето и ангелът беше до мен.
Поразителната красота, която видях около мен ме остави без дъх! Облеклото на небесните същества изглеждаше като блестяща дреха от светлина. Ангела имаше триъгълно-оформени криле, които блестяха с цветовете на дъгата. Въпреки, че не бях изненадана, бях изумена от неописуемата красота на Бог, която беше навсякъде около мен.
Следващото нещо, което знаех, ангела повтори с възклицание това, което чух бях чувала много пъти:
- Гледай, славата на Бог!
Великолепната порта, пред която стоях във величие беше направена от цял бисер (перла). В благоговение, аз приемах всичко, което можех от тази тъй прекрасна гледка. Никъде не виждах Господ, но бях напълно пленена от славата на Небето.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:30 pmВлизането в Небето


Когато пристигнахме там, двама много високи ангели стояха пред портите. И двамата бяха облечени в блестящи роби и имаха мечове в ръцете си. Косите им бяха къдрави и златни и лицата им блестяха от светлина.
Ангела, които ме съпровождаше отиде да говори с ангелите, пазещи портата и аз останах сама. В удивление аз си мислех, „О, колко славни са портите на Небето! Колко прекрасно е да видя това лично!” Изведнъж, аз осъзнах, че действително ще вляза в небето.
Както гледах ангелите на Господ, аз можех да чуя част от разговора им. Единият от тях влезе през портите и почти веднага излезе с малка книга. Тя имаше златна корица и отпечатаното вътре също беше от злато. Изглежда, че това беше книга за моя живот. На корицата беше щамповано моето име:

Мери Катрин Бакстър

Върху лицата на ангелите се появи одобрителна усмивка. Те отвориха книгата. Спогледаха се един друг и казаха със силен глас, така че можех да ги чуя: „Тя може да влезе.”
Моя ангел-водач ме съпроводи през великолепната порта в Небето.
Внезапно, музика изпълни цялата атмосфера. Тя беше навсякъде около мен. Изглежда като че се просмукваше в мене. Мощно вълна след вълна от красива музика и пеене прииждаха над пейзажа и като че ли обгръщаха всеки и всичко.
Когато влязох в града, отново бях смаяна и останах без дъх. Вида на този несравним град не можеше да се опише. Обграждаха ме най-красивите и пълни с цвят цветя, които някога съм виждала. Навсякъде имаше невероятна зеленина и растителност. Дори цветовете на цветята като че ли оживяваха на музиката и пеенето.
Музиката продължаваше да се върти около мен. Аз като че ли бях част от нея.
Едно нещо е да се опитам да опиша чудесата на този град, а съвсем друго – да знам, че вие ще споделите радостта от това.
Аз видях някои от веселите граждани на Небето и те всички бяха облечени в роби. И се сетих за този стих:

Ще се развеселя премного в Господа,
душата ми ще се зарадва в моя Бог;
защото Той ме облече в одежди на спасение,
загърна ме с мантия на правда
като младоженец украсен,
подобно на първосвещеник с венец
и като невяста, накичена с украшенията си.
(Исая 61:10)

Щастието и радостта, която грееше от лицата им беше отвъд всяко сравнение.
Небето е реално място. Не е измислица на нечия фантазия. В Библията е записано казаното от Исус:

Да не се смущава сърцето ви;
вие вярвате в Бога, вярвайте и в Мен.
В дома на Отца Ми има много обиталища;
Аз щях да ви кажа, ако не беше така.
Аз отивам да ви приготвя място.
(Йоан 14:1-2)

Небето е приготвено място за приготвени хора. Понеже ние като Божий деца бяхме преобразени и направени нови от чудото на новорождението и понеже сега ние сме нови създания в Христос, за нас е радостно да научим, че мястото, където ще прекараме вечността е приготвено от Спасителя, Който ни спаси.
Небето е съвършено място. След като нашия Спасител е съвършен, всемогъщ и вечен, то небето е съвършено място. Понеже Той ни приготвя място, където да живеем с Него за вечността, нашия вечен дом също ще бъде съвършен. Нищо няма да помрачи коя да е част от това небесно жилище. Там никога няма да бъде позволено на нещо да влезе в Небето и да го опетни или развали.

И в него няма да влезе нищо нечисто,
нито оня, който върши мерзост
и който лъже,
а само записаните
в книгата на живота на Агнето.
(Откровение 21:27)

До Небето не могат да стигнат никакъв грях и грешници от всеки вид и описание. На Сатана завинаги ще бъде препречен достъпа до това небесно място.:

И яви се друго знамение на небето: ето, голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога,
и на главите му седем корони.
И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди (ангелски сили), хвърли ги на земята.
И змеят застана пред жената, която щеше да роди,
за да изяде детето й, щом роди.
И стана война на небето: излязоха Михаил и неговите ангели да воюват против змея; и змея воюва заедно със своите ангели, обаче те не надвиха, нито се намери вече място за тях на небето.
И свален беше големият змей, оная старовременна змия, която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена;
свален беше на земята,
свалени бяха и ангелите му заедно с него.
Тогава чух силен глас на небесата, който казваше:
„Сега дойде спасението, силата и царството на нашия Бог
и властта на Неговия Христос,
защото се свали клеветника на нашите братя,
който ги клевети денем и нощем пред нашия Бог…
Затова веселете се небеса и вие, които живеете в тях!
Но горко на вас, земьо и море, защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време.”
И като видя змеят, че беше свален на земята,
той почна да преследва жената,
която бе родила мъжкото дете.
(Откровение 12:3-4, 7-10, 12-13)

Тази змия, Сатана, и неговите последователи никога повече няма да издигнат главите си в чистата и свята атмосфера на Небето!
Демоните не могат да влязат в Небето. Падналите ангели, които се разбунтуваха срещу Бога и „които не опазиха своето достойнство, но напуснаха собственото си жилище” (Юда 1:6) не могат да се върнат на Небето.
В Небето нищо няма да липсва. Всеки един детайл ще бъде изпипан до съвършенство.
Без значение къде ходим по земята, без значение къде живеем или колко скъпи може да са домовете ни, има очевидни грешки и пукнатини, които ни правят несъвършени. Противно на това, Бог не е допуснал грешки, изграждайки мястото, наречено Небе. Неговата слава, красоти и чудеса са отвъд човешката способност на описание. Неописуемото великолепие на това красиво място е прекрасна гледка.
Комбинирания блясък от светлината на Божия Син, отразявайки се върху стените от яспис, портите от перли, неизброимите жилищни сгради и прекрасната Река на Живот създават сцени, които никой художник не би могъл някога да изобрази точно.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:35 pmДом на изкупени души


Небето е постоянно място. Никой неприятел не може да завладее някога рая на Бога. Там сградите няма да се ронят, нито ще изгният материалите им и растителността там няма да изсъхва и умира. Никакъв смог, нито радиация ще трови неговата свята атмосфера.
Това постоянно, обитаемо място е вечно съществуващият град. Ние пеем тази песен, написана от Хати Буел:

Палатка или къщурка, защо да ме е грижа?
Там има за мен палат построен;
Изгнаник съм Му аз, но пея;
Славата е на Бог, аз дете на Царя.

В това несравнимо място, светиите ще открият сладко освобождение от всички разочарования, сърдечни болки, трагедии и бедствия. Там няма да има тъга и скръб. Няма да има болка. Там няма да има вече плач:

И Бог ще избърше всяка сълза от очите им
и смърт не ще има вече; нито ще има вече жалеене,
ни плач, ни болка; първото премина.
(Откровение 21:4)

Радостните жители, които видях в Небето изглежда идваха от много различни векове и страни. Аз можех да различа различните националности. Тогава си спомних друг стих, който бях чела:

И пеят нова песен, казвайки:
Достоен си да вземеш книгата
и да разпечаташ печатите й;
защото си бил заклан
и със своята кръв си изкупил за Бога
човеци от всяко племе, език, люде и народ.
(Откровение 5:9)


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:37 pmОтдадени в хваление на Бог


Развълнувано, моята душа хвалеше величието на Бог! Тъгата, която преживях и мъката, която изстрадах, когато видях откровението за Ада, сега ми изглеждаше толкова далечно. Това беше едно откровение за Небето.
Аз видях цели семейства заедно. Всеки беше щастлив, отивайки някъде, правейки нещо, усмихвайки се. Всяко лице, което видях, сияеше.
Всички светии в Небето изглеждаха заети. Те постоянно бяха заети. Те прекарваха своето време хвалейки и величаейки Бог. Върху устните на всеки имаше песен. Атмосферата на музика беше господстващото настроение.
Вечността няма да премине в свободно време и мързелуване, както някои погрешно си представят нашето последно предназначение. Ние ще правим много повече от това да плаваме на облаци, да дрънкаме на арфи или да си топим краката в Реката на Живота. Нашето време ще бъде заето със служба на Бога. Какво ще бъде естеството на тази служба ние не можем да кажем, но няма съмнение, че Неговите хора ще Му служат.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:39 pmДиаманти за спечелилите души


Аз можех да видя диаманти – блестящи, изящни диаманти – навсякъде! Някои бяха големи колкото бетонни блокове. Някои от тези диаманти изглежда, че бяха за жилищата на тези, които на земята са били печелели души. Изглежда, че всеки път, когато някой води душа при Христос, Небето снабдяваше един диамант за този верен християнин. Библията казва:

Плодът на праведните е дърво на живот
и който е мъдър придобива души.
(Притчи 11:30)

Разумните ще сияят със светлостта на простора
и ония, които обръщат мнозина в правда –
като звездите до вечни векове.
(Данаил 12:3)

Както стоях, пиейки величието и блясъка на това славно място, аз видях огромен, прекрасен ангел, идващ по един път. В ръцете си държеше един свитък, който имаше златен кант.
Ангелът сложи свитъка на един пиедестал, който беше направен от сребрист материал, какъв не съм виждала преди. Правоъгълният пиедестал буквално блестеше в светлина.
Върху свитъка имаше написано име. Един от светията го взе и започна да чете:
- Исус е Главният Строител – ми каза един светия в Небето. – Той определя кой заслужава диамантите и къде да отидат те. Свитъка, който държа е рапорт от земята за един човек, който доведе някой при Исус, който храни гладните, който облича голите, който прави велики неща за Бог.

Когато дойде Човешкият Син в славата Си,
и всичките (свети) ангели с Него,
тогава ще седне на славния Си престол.
И ще се съберат пред Него всичките народи;
и ще ги отлъчи един от други,
както овчарят отлъчва овцете от козите;
и ще постави овцете от дясната Си страна,
а козите от лявата.
Тогава Царят ще рече на тия,
които са от дясната Му страна:
Дойдете вие благословени от Отца Ми,
наследете царството,
приготвено за вас от създанието на света.
Защото огладнях и Ме нахранихте;
ожаднях и Ме напоихте; странник бях, и Ме прибрахте;
гол бях и Ме облякохте; болен бях и Ме посетихте;
в тъмница бях и Ме споходихте.
Тогава праведните в отговор ще му кажат:
Господи, кога Те видяхме гладен,
и Те нахранихме; или жаден, и Те напоихме?
И кога Те видяхме странник, и Те прибрахме,
или гол и Те облякохме?
И кога Те видяхме болен или в тъмница и Те споходихме?
А Царят в отговор ще им рече:
Истина ви казвам: Понеже сте направили това
на един от тия най-скромни Мои братя,
на Мене сте го направили.
Тогава ще рече и на тия,
които са от лявата Му страна:
Идете си от Мене, вие проклети,
във вечния огън, приготвен за дявола и за неговите ангели.
И тия ще отидат във вечно наказание,
а праведните във вечен живот.
(Матей 25:31—41, 46)


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:43 pmСтая за всеки


Ангела отново повтори думите отначалото:
- Ела и виж славата на твоя Бог.
По направление от Господа аз записвам този разказ за Небето, както го видях. Ние трябва да разберем, че фокусът на нашите надежди и желания трябва да бъдат да пребъдеме във вечността с нашия Господ. Небето е земята на изпълнените мечти.
Аз съм развълнувана за Небето, защото след нашата работа на земята приключи, ние ще напуснем земята и ще отидем там. Бог е приготвил града и Исус е приготвил място там за тези от нас, които Го обичаме.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:45 pmСъвършено общение


Ненарушимото общение между Бог и човек, ще бъде напълно възстановено в Небето.
Когато Адам и Ева бяха в Едемската градина, Бог непрекъснато посещаваше тази земя. След като взаимоотношението с Него беше разрушено чрез греха и непокорството, Бог продължи да показва Своето желание за общуване с човечеството.
Неговото последно изражение на любов към човечеството беше даването на Неговия Син да умре с безпощадна смърт на жестокия кръст. Чрез смъртта на Христос и възкресението Му, другарството между Бог и човек отново стана възможно.
Дори сега, обстоятелствата на живота могат да спъват нашето интимно общение с Бог. Но на Небето няма да има повече пречки. Ние ще познаем съвършеното общение с Царя на Царете и с Господа на Господарите. Общението с Него ще бъде завършено (съвършено, цялостно, пълно).
Небето е жилището на живия Бог. То е високо над атмосферното небе и отвъд планетите и галактиките. То е вечният дом на „Изкупените на Господа” (Исая 62:12). То е вечното местонахождение на всички Божий деца чрез вяра в Христос.
Ти не трябва да се боиш да бъдеш коронован в мъничка кабинка в Небето, която да е наречена „жилище”. Когато изкупените от вековете се съберат в дома на славата, там ще има достатъчно място за всеки да има едно от многото жилища – много обиталища, които Исус каза, че отива да ни приготви в дома на Баща Си:

Да се не смущава сърцето ви;
вие вярвате в Бога, вярвайте и Мене.
В дома на Отца Ми има много обиталища;
ако не беше така, Аз щях да ви кажа,
защото отивам да ви приготвя място.
И като отида и ви приготвя място,
пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си,
тъй щото където съм Аз да бъдете и вие.
И вие знаете за къде отивам и пътя [знаете].
(Йоан 14:1-4)


В Небето определено има място за всеки един:

След това видях, и ето голямо множество,
което никой не можеше да изброи,
от всеки народ, и от всичките племена, люде и езици,
стоящи пред престола и пред Агнето,
облечени в бели дрехи, с палмови клони в ръцете си,
и викаха с висок глас, казвайки:
„Спасение на нашия Бог,
Който седи на престола и на Агнето!”
И всичките ангели стояха около престола
и около старците и четирите живи същества;
и паднаха на лицето си пред престола, та се поклониха Бог.
(Откровение 7:9-11)


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:49 pmСълзи в Небето


В този момент аз бях заведена на точно определено място, където ангела спря и ми каза:
- Бог иска да ти покажа стаята на сълзите.
Много пъти ти може да си чел няколко пасажа в Псалми за нашите сълзи и как Бог се грижи за нас. Ангелите хващат нашите сълзи и ги слагат в бутилки ( Псалм 56:8 ). Много път съм се чудила какво означава това.
Аз знам, че мнозина от вас, които четете това, сте изплакали много сълзи за своите любими хора, деца си, партньора си или семейството си. Особено, ако сте преминали през раздяла или развод, сте се чувствали като че ли цялата надежда се е изгубила. Вие сте тъжили за своите изгубени любими.
Аз искам да ви кажа, че Бог ми показа една стая на сълзи. Тя беше толкова прекрасна. Ангелът ме заведе до една голям вход, без врата.
Поглеждайки вътре, аз можех да видя, че самата стая не беше голяма, но святостта и силата, която излъчваше ме удивиха. Облицовани с кристални рафтове, вътрешните стени блестяха в светлина.
На рафтовете имаше много шишенца, някои, от които бяха в групи по три и изглеждаха като чисто стъкло. Под всяка блестяща група от стъкленици имаше пластинка с име на нея. В тази стая имаше много такива шишенца.
Тогава в стаята видях един човек, който изглежда беше прославен. Неговата тъмно виолетова роба беше много красива и приличаше на кадифе.
Една елегантна маса, която беше направена от един богато изглеждащ материал и блестеше във величествен разкош, беше точно до вратата от вътрешната страна. Показаните неща направо ме удивиха!
На масата лежаха книги и те изглеждаха като че ли бяха обшити с най-прекрасната материя, подобна на коприна, която някога съм виждала. Някои бяха с диаманти, перли и дантела по тях; други имаха зелени и виолетови камъни по тях. Всички бяха изкусно направени.
Аз си помислих, „О, Боже, колко са прекрасни тези книги!” Аз обичам книги. Тези книги ми харесаха особено много. Те бяха зашеметяващи. Докато ги гледах, аз бях препълнена с удивление.
Тогава мъжът в стаята ми каза:
- Ела и виж. Аз ще те разведа из тази стая и ще ти обясня за сълзите. Има много други такива стаи – това е само една от тях. Аз съм отговорен за тази стая.
Докато той говореше, голям ангел влезе през входа. Красотата и величието на това небесно същество ме изуми. Аз забелязах, че той носеше бяла блестяща роба със златен кант, който минаваше по цялата дреха отпред - отгоре до долу. Той беше висок около 3,70 м и имаше много големи крила.
Ангелът държеше в ръката си едно малка чаша. Златната чаша беше пълна ( виж Откровение 5:8 ) с течност. Мъжът в стаята ми каза:
- Той току що ми донесе чаша със сълзи от земята. Аз ще ти покажа какво ние правим с това.
Ангелът му подаде чашата заедно с къс хартия. Бележката съдържаше името на личността, чийто сълзи бяха в чашата.
Мъжът в стаята прочете бележката и отиде към едно от местата, където се държаха бутилките. Той прочете табелката под шишенцето и аз знаех, че сравняваше името с това на човека от земята, което беше в бележката.
Мъжът взе бутилката, която беше почти пълна и я донесе до чашата, където изля сълзите от чашата в бутилката.
- Аз искам да ти покажа какво правим ние тук, – ми каза мъжа. – Кажи на хората от земята за това.
След това той занесе бутилката до масата, вдигна една от книгите, отвори я и каза:
- Погледни!
Страниците на книгата бяха празни. Пазачът на стаята ми каза:
- Тези сълзи са от светиите на Бог на земята, когато викат към Бог. Виж какво става.
Тогава мъжът изля капка от бутилката – една малка сълзица – върху първата страница на книгата. Незабавно започнаха да се появяват думи. Прекрасни думи, елегантен ръкопис започна да се появява на страницата. Всеки път, когато сълза паднеше върху една страница, се появяваше цяла страница ръкопис. Той продължаваше да прави това отново и отново, постоянно.
Когато затвори книгата и ми проговори, той като че ли говореше това към цялото човечество, а не само на мен:
- Най-съвършените молитви са тези, които са окъпани в сълзи, които идват от душите и сърцата на мъжете и жените по земята.
Тогава ангелът с крила, като дъгата ми каза:
- Ела и виж славата на Бог!


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:52 pmБог отваря Книгата


Незабавно, ние бяхме транспортирани до огромно място с хиляди и хиляди хора и небесни същества. О, беше прекрасно!
След малко хората като че ли изчезнаха и дори по-велика слава започна да се освобождава навсякъде. Високото хваление към Бог стана оглушително.
Ангелския пратеник ме заведе пред престола на Бог.
Аз видях огромен облак-мъгла и в нея образа на Същество. Не можех да видя Божието лице, но виждах славата на Бог и една дъга около трона. Аз чух Божия глас и той звучеше точно както Йоан го описва: „И чух глас от небето като глас от много води и като глас от гръм” (Откровение 14:2). На тази мощна сцена, аз видях много ездачи на коне до трона.
Изведнъж, аз видях книга лежаща на огромен олтар пред Божия трон. Видях ангели да се покланят пред Него. Стояща в благоговение, аз гледах тази сцена и виждах как една ръка се протегна от облака и отвори книгата.
Някак си аз знаех, че това беше ръката на Бог.
Изумена, аз видях нещо като облак да се издига от книгата. Внезапно, най-прекрасния парфюм, който някога съм помирисвала, изпълни цялата област, където стоях. Ангелът ми каза, че тази книга съдържа молитвите на светиите и че Бог изпраща Своите ангели на земята да отговарят на молитвите от вика на сърцата им. Всеки хвалеше и величаеше Бог.
Когато Бог отвори книгата, страниците започнаха да излизат от нея и да политат към ръцете на ангелите на конете. Аз можех да чуя Неговия глас, „като глас на силен гръм”, казвайки: „Вървете, отговорете на молитвата й! Вървете, отговорете на молитвата й!”

Ти си преброил скитанията ми;
Тури сълзите ми в съда Си;
Не са ли те записани в Твоята книга?
Тогава ще се върнат неприятелите ми назад
в деня, когато Те призова;
Това зная, защото Бог е с мене.
Чрез Бога ще хваля думите Му;
Чрез Господа ще хваля думите Му.
На Бога уповавам; няма да се боя;
Какво ще стори човек?
(Псалм 56:8-11)

Живото слово на Бог ни обяснява, че Той се занимава с нашите сълзи. Колко прекрасно е да разберем славата на нашия Бог и колко чуден е Той! Колко чудесно е да приемаме Неговото състрадание! Той се грижи дори за нашите сълзи.
В много стихове се говори за нашите сълзи, за нашата тъга и за Божията утеха към нас. Четете това и се радвайте:

Върни се, та кажи на вожда на Моите люде, Езекия,
така казва Господ, Бог на баща ти Давид:
Чух молитвата ти, видях сълзите ти;
ето Аз ще те изцеля;
след три дена ще възлезеш в Господния дом.
(4 Царе 20:5)

Уморих се от въздишането си;
Всяка нощ обливам леглото си,
Със сълзите си измокрям постелката си.
Окото ми вехне от скръб,
Старея поради всичките ми противници.
Махнете се от мене, всички, които вършите беззаконие,
Защото Господ е чул гласа на плача ми;
Господ е послушал молбата ми.
Господ ще приеме молитвата ми.
(Псалм 6:6-9)

Понеже си избавил душата ми от смърт,
Очите ми от сълзи, и нозете ми от подхлъзване
( Псалм 116:8 )

Ония, които сеят със сълзи, С радост ще пожънат.
Оня, който излиза с плач,
Когато носи мярата семе,
Той непременно с радост ще се върне,
носейки снопите си.
(Псалм 126:5-6)

Ще погълне смъртта за винаги;
И Господ Бог ще обърше сълзите от всичките лица,
И ще отнеме укора на людете Си от цялата земя;
Защото Господ е изговорил това
( Исая 25:8 )

Така казва Господ: Въздържай гласа си от плач
И очите си от сълзи;
Защото делото ти ще се възнагради, казва Господ.
И те ще се върнат от земята на неприятеля.
(Еремия 31:16)

Защото Агнето, Което е пред средата на престола,
ще им бъде пастир и ще ги заведе
при извори с текущи води;
и Бог ще обърше всяка сълза от очите им.
(Откровение 7:17)

Той ще обърше всяка сълза от очите им,
и смърт не ще има вече; нито ще има вече жалеене,
ни плач, ни болка; първото премина.
(Откровение 21:4)

Изкупените от Господа ще се върнат,
И ще дойдат с възклицание в Сион:
Вечно веселие ще бъде на главата им;
Ще придобиват радост и веселие;
А скръб и въздишане ще побягнат.
(Исая 35:10)

Слава на Бога, Небето е реално място! Ние действително ще отидем там. И ние няма да бъдем пара или дим, носейки се на облак, когато стигнем Небето.
Едно от прекрасните неща за Небето е, че нашите сълзи и тъгата ни ще бъде заменена с вечна радост, както обещава Божието слово. Въпреки, че на Небето има много повече от това.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 9:58 pmПрестолът на Бог


Небето е реално място. Това е истинско местонахождение. Това не е някой краткотраен сън или някое измислено видение. Бог ни разкрива много от реалността на Небето чрез Святите Писания.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:00 pmПървото Небе


Първо, има атмосферно небе. Това е атмосферата около земята. Там летят птиците и духа вятъра. Там се формират дъждовете, бурите, мъглите и облаците. Небето е мястото, където ангела, описан в Деяния 1:11, когато той пита апостолите защо те „гледат към небето”. Когато Исус говореше със Своя Отец, Той „вдигна очите Си към небето” (Йоан 17:1).


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:01 pmВторото Небе


Следващото небе е космосът.
Това е областта на слънцето, луната и звездите. То е споменато в Библията на много места.
Ето някои от тях:

Ще те благословя премного
и ще умножа и преумножа потомството ти
като небесните звезди
и като пясъка на морския бряг.
(Битие 22:17)

И да не би, като подигнеш очи към небето,
и видиш слънцето и луната,
звездите и цялото небесно множество,
да се мамиш, та да им се кланяш
и да служиш на тях,
които Господ твоят Бог разпредели
на всичките народи под цялото небе за наследство.
(Второзаконие 4:19)

Ти ли връзваш връзките на Плеядите,
Или развързваш въжетата на Ориона?
Извеждаш ли Мазарот на времето му?
Или управляваш ли Мечката с малките й?
Познаваш ли законите на небето?
Установяваш ли неговото владичество върху земята?
(Йов 38:31-33)

Защото небесните звезди и съзвездия
не ще дадат светенето си;
Слънцето ще потъмнее при изгряването си,
И луната не ще сияе със светлината си.
(Исая 13:10)

А веднага след скръбта на ония дни,
слънцето ще потъмнее,
луната няма да даде светлината си,
звездите ще паднат от небето
и небесните сили ще се разклатят.
(Матей 24:29)


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:06 pmТретото небе


Последната спирка за праведните е отвъд атмосферата и звездното небе. Това е мястото, което Павел обясняваше, когато писа: „Познавам един човек в Христа, който преди 14 години бе занесен до третото небе” (2 Коринтяни 12:2).
Небето е регион, за който често се говори като за непосредственото присъствие на Бог:

Защото Христос не влезе в ръкотворно светилище,
образ на истинското, но в самите небеса,
да се яви вече в Божието присъствие за нас.
(Евреи 9:24)

Бог живее на Небето. Когато Исус ни учи да се молим, Той каза да се молим „Отче наш, Който си на небето” (Матей 6:9).
В 3 Царе 8:30, Небето е наречено обиталище на Бога. В Псалм 11:4 е наречено Божият свят храм и място, където е престолът Му.
В храма на Божието величие, Неговата прекрасна слава е разкрита по най-забележителен начин. Това е свято място на светлина, радост и слава. Ние не знаем къде точно се намира, но в Библията често Небето се посочвано като „горе”.
Ние знаем, че Всемогъщият Бог е на Небето. Там Той и Исус Христос са в централния фокус на светиите, ангелите и всички покланящи се същества.
Каква славна компания има на Небето! Ангелите са там, защото Исус каза: „На небето ангелите гледат лицето на Моя Отец, Който е на небето” (Матей 18:10).
Светиите са там, защото Исус ни обеща, „където съм Аз, там ще бъдете и вие” (Йоан 14:3). В 1 Петрово ни се казва, че за нас се пази наследство на небето – наследство, което не гние и няма да изчезне.
Светии, вълнуващо е да споделям моето прекрасно посещение в Небето. Аз съм развълнувана да ви разкажа за нещата и хората, които видях.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:08 pmХвалението на Небето


След като ангелът на Бог ми показа стаята със сълзите, той повтори репликата, която чувах толкова често през моето посещение на Небето:
- Ела и виж славата на твоя Бог!
Сиянието, величието, небесния блясък преливаше в мен. Блясъка на славата, който се излъчваше от всичко, което виждах, ме изпълни с благоговение. Красотата и блаженството от тази красива земя не може да се опише точно с очите на ума освен, ако човек не я види лично.
В този момент, си спомних думите от един цитат, който чух някога:

Светлината на небето е лицето на Исус.
Радостта на небето е присъствието на Исус.
Хармонията на небето е хвалата на Исус.
Темата на небето е работата на Исус.
Работата на небето е службата на Исус.
Пълнотата на небето е самият Исус.

Тръгвайки с ангела, аз можех да почувствам радост, мир и щастие навсякъде. Помислих си за моето семейство на земята и изглажда ангела знаеше моите мисли, защото ми каза:
- Ти имаш да изпълниш мисия за Бог. Ти ще кажеш на хората на земята какво представлява небето. Бог ще ти покаже част от Небето, но не всичко. Ела и виж славата на твоя Бог.
Когато стигнахме нашата цел, аз можех да чуя много, много гласове пеейки хвала на Бога.
От великолепната музика от поклонниците на Небето моята душа се изпълни с трепет. Чест и слава ехтяха и ехтяха през широкия простор на Небето, докато серафими и светии пееха, изпълнени с жизнерадост, безкрайни химни на хвала.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:10 pmДоближаването до престола


Моята душа беше възхитена и ободрена с радост. Някак си знаех, че сме близо до престола на Бог.
Ангелът, който ме водеше спря далеч преди да стигнем до престола на Бог. Аз можех да видя панорамна гледка на събитията, които се случваха. Аз видях същата сцена, която Йоан видя в своето видение, описано в Откровение:

И видях и чух глас от много ангели
около престола и живите същества и старците;
и числото им беше десетки хиляди по десетки хиляди
и хиляди по хиляди.
(Откровение 5:11)

О, хора на земята, само ако можехте да осъзнаете какво Бог е приготвил за нас, които Го обичаме!
Докато се взирах в грабващата картина пред мен, се случи нещо дори още по-прекрасно. Аз можех да чуя дори по-силно от преди тези хиляди по хиляди гласове, хвалещи Бога. Тогава – чудо на чудесата! – ангелът ми позволи да видя това, което винаги съм искала да видя, престолът на Бог.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:11 pmСлавният престол на Бог


Божият престол беше „високо издигнат” (Исая 6:1). Из под него извираше Реката на Живота, течаща в своята красота и чистота. Славата на Бог засенчваше престола. Като че ли гръмотевици, светкавици и гласове имаше навсякъде около престола. Йоан, описвайки едно видение за небето, каза:

И от престола излизаха светкавици и гласове и гърмежи.
И пред престола горяха седем огнени светила,
които са седемте Божии духове.
(Откровение 4:5)

Аз видях дъга като арка отгоре и около престола „наглед като смарагд” (Откровение 4:3). Ярките, славни цветове на дъгата бяха смесени със светлина, произвеждайки заслепяващи наситени цветове.
Беше нещо невиждано от мен на земята. Разнообразни цветове на сияйна светлина изразяваха слава и сила. Лъчи от величие проблясваха от престола. Снопове лъчи от слава се излъчваха от там. Толкова много от Небето като че ли беше прозрачно и тези прославени лъчи, излизащи от престола бяха изпълнени със светлина, която се отразяваше във всяка част от Рая.
Колко дълго съм стояла на тази небесна арена, не знам, но бях залята с благоговение. Аз си мислех за хилядите, които са отишли на Небето и за хилядите, които ще дойдат. Мислих си за святостта на Бога, чистотата на Неговото величие и съвършенството на словото Му. Аз извиках силно:
- О, Боже! Колко е прекрасно да гледам Твоята слава и Твоето величие и Твоята сила!
Както преди, ангелът на Господа ми каза:
- Ела с мен. На Небето има още много неща, които искам да ти покажа.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:15 pmСтаята със записите


Аз бях удивена да видя стая със записи, в която се съхраняваха точни записи. Ангелът каза, че Бог има ангели, които държат записи на всички събирания в църква на земята и на всяка домашна група, където Той е издигнат и хвален.
Също така Бог пази записи на тези, които са извън Неговата воля. Той ми показа как Божиите ангели съхраняват записи на дадените пари в църква, заедно със запис на отношението, с което хората са участвали. Той ми каза за хора, които имат пари, но не искат да дават за делото на Господ.
Аз си помислих за това как Исус внимателно гледаше даренията и съкровищницата, когато Той отиде в дома на Господа:

И като седна Исус срещу съкровищницата,
гледаше как народът пускаше пари в съкровищницата;
и мнозина богаташи пускаха много.
А една бедна вдовица дойде и пусна две лепти,
сиреч, един кодрант.
И повика учениците Си и каза им:
Истина ви казвам, тая бедна вдовица
пусна повече от всичките,
които пускат в съкровищницата;
защото те всички пускат от излишъка си,
а тя от немотията си пусна всичко що имаше, целия си имот.
(Марк 12:41-44)

Докато ми бяха разкривани много неща, включително и стаята, където се пазеха книгите със записи, ангелът ми напомняше, че трябва да запомня и да запиша всички тези неща. Той каза, че има много неща, които са тайни за мен като че ли ги виждам неясно (1 Коринтяни 13:12). Но ангела наблегна на това, че аз трябва да кажа на хората на земята за нещата, които съм видяла.
Докато стигахме друга част от Небето, аз погледнах надолу към много дълъг коридор. Стените му бяха високи и като че ли бяха от платина. Аз можех да чуя високата хвала към Бог да звъни постоянно. Бях изумена от великолепието на светлината и славата, които се отразяваха в тези стени. Озадачена, аз попитах: „Какво е това?” Стените сякаш бяха с километри дълги. Не можех да им видя края.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:27 pmСкладът на Бог


Ангелът, които ми показваше тези неща каза:
- Погледни на върха на тази стена.
Там имаше гравиран надпис с думата Хранилище. Когато попитах: „Какви са тези стаи?”, ангелът ми каза, че тези стаи съдържат благословения, които се съхраняват за Божиите хора!
Небето е съвършена чистота и Бог иска да изчисти Своите светии на земята, така че те да се наслаждават на небесна атмосфера. Небето е пълнота от радост и Бог копнее да даде радост на Своите хора на земята. Небето е вечна свобода и Бог желае Неговите хора да имат свобода, докато са още на земята. Небето е съвършена цялост и Бог иска да изцели Своите хора тук, на земята. Небето е съвършена сигурност и Бог иска Неговите хора да усещат увереност и сигурност тук, на земята. Небето е наслада и пълнота и Бог желае Неговите хора да бъдат изпълнени на земята.
Когато Исус ни инструктира да се молим Божията „воля да бъде на земята, както е и на небето” (Матей 6:10), Той разкри, че Бог иска ние да вкусим от Небето тук, на земята!
Светии, Господ има хранилище с благословения само за вас. Те чакат на Небето вие да ги изискате и да ги получите сега и тук, на земята. Бог иска да ви спаси. Той иска да ви освободи. Иска да ви изцели. Той иска вие да познаете „мира на Бог, който надминава всяко разбиране” (Филипяни 4:7). Той иска вие да преживеете вечна „неизказана и преславна радост” ( 1 Петрово 1:8 ).


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:28 pmИзцеляващият Исус


- Виж славата на твоя Бог – обяви ангелът.
Когато той изчезна и Исус застана до мен.
Аз Го погледнах, Той сякаш бе по-висок сега, отколкото си Го представях преди. Брилянтната роба, която Той носеше Му стоеше елегантно и грациозно. Сандалите украсяваха Неговите белязани нозе, а лицето и косата Му бяха славни и прекрасни.
Като се взирах в Него, попитах:
- Исусе, какви са тези стаи?
Господ не ми проговори, но Той вдигна ръката си и я придвижи до стената. В този момент, в стената се появи голям отвор. Навсякъде около отвора аз видях слава, сила и светлина. Като всеки друг обект, това също даваше слава на Бог. Аз извиках:
- О, Господи, какво е това?
Той ми каза:
- Дете Мое, тези са за Моите хора. Те са за грешниците на земята само ако те повярват. Аз умрях, за да ги направя завършени, цели.
Като гледах в очите Му, аз знаех, че Той иска хората да повярват, че Той, Исус Христос, е умрял, за да бъдем ние завършени, цели. Той каза:
- Изцеленията чакат хората на земята. Ще дойде ден, когато ще има лавина от чудеса и изцеления на земята.
Дете, доколкото можеш да видиш това са сгради със запаси или хранилища. Благословенията в тях чакат вярата на тези на земята. Всичко, което те трябва да направят е да вярват и да получат – да повярват, че Аз съм Господ Исус Христос и че Аз мога да направя тези неща и да получат Моите дарове.
Когато ти се върнеш на земята – подчерта Той – запомни, че не ти правиш изцелението. Това не е съда, който изцелява – това съм Аз. Само говори Моето слово и се моли, и Аз ще извърша изцелението. Повярвай, че Аз мога да го направя.
Аз извиках:
- Слава на Бога! Алелуя! Благодаря Ти, Исусе!
Исус свали ръката си долу и отвора в стената се затвори.
След това ангелът и аз пътувахме с много висока скорост към друго място. Тук също можех да чуя музиката и славните викове на хората на Бог. Ангелът каза:
Дете, господ ми заповяда да ти покажа няколко неща. Кажи на хората за тях.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:30 pmПреди, сега и след


На това място във видението ми, ангелът на Господа започна да ми разкрива неща, за които преди често се чудех. Той започна да ми казва за голямата тайна. Той каза:
- Бог каза и аз ще ти покажа преди, сега и след. Нещата, които ще ти покажа много ще те развълнуват. Аз ще ти разкрия какво се случва, когато един човек се новороди. Аз ще ти покажа как се измиват греховете на човек чрез кръвта на Агнето в стаята със записите.
Ще ти покажа какво се случва, когато един новороден умре на земята и как душата му идва на Небето. Ела и виж славата на твоя Бог.
Ние тръгнахме от Небето с висока скорост и скоро бяхме отново на земята. Аз можех да видя земята като във видение и ангелът ми каза:
- Гледай.
Когато ангелът позволи на видението да мине пред мен, аз видях прекрасна малка църква в провинцията. Сега, аз не знам къде се намираше географски, но беше селска църква в дълбоката провинция.
С помощта на Божия ангел, ми беше позволено да видя вътре в сградата. Можех да видя около тридесетина души стоящи на пейките. Пасторът на амвона проповядваше върху този пасаж:

Търсете Господа, докле може да се намери.
Призовавайте Го докато е близо;
Нека остави нечестивия пътя си,
И неправедният помислите си,
Нека се обърне към Господа,
и Той ще се смили за него,
И към нашия Бог,
защото Той ще прощава щедро.
(Исая 55:6-7)

Докато се взирах в тази сцена, видях мощен ангел да стои над църквата. Моят ангел-водач ми каза:
- Над всяка църква има зачислен мощен ангел. Той ръководи всички останали ангели в тази църква.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:31 pmАнгели в църква


Два ангела стояха отвън до вратата на църквата. Аз можех да видя хора да влизат и да излизат от църквата. Тогава моят ангел направи движение с ръката си и като че ли покривът се нави назад и аз можех да видя вътре в църквата.
От двете страни на пастора в църквата стояха други два ангела. Зад тези двата имаше още два ангела. Това прави четири ангела около амвона.
Два ангела стояха отзад в църквата, зад събранието. Още два стояха на пътеката между редовете и отпред близо до олтара – още два. Така че там имаше няколко ангела в църквата, а някой от тях имаха листи и моливи в ръцете си. Ангелът ми каза:
- Искам да ти покажа какво става.
Пастора започна да говори и разпоредителите започнаха да събират дарението. След като бе събрано, ангелите записаха отношението на хората, с което дадоха. Те записаха мислите на даващите – дали изпитваха недоволство в даването за делото на Господа или се наслаждаваха да дават дарение и го приемаха като акт на поклонение. Ангелите регистрираха всичко в техните книги за записи.
Тогава двата големи ангели пред олтара кимнаха на другите два ангела.
Тези движения бяха невидими за хората в църквата, но аз можех ясно да ги виждам. Тогава моят водач ми каза:
- Искам да ти покажа нещо друго. Гледай внимателно и ще бъдеш благословена.
Внезапно като че ли бях изместена зад пастора. Когато той проповядваше над 6 стих: „Търси Господа, докато може да бъде намерен. Извикай към Него, докато е близко”, аз можех да видя множество небесни същества в църквата. През цялото време службата продължаваше, а ангелите се радваха. Служителят беше помазан, докато проповядваше това послание. Един от ангелите изливаше нещо като огън върху главата му. Славите на Бога излизаха от устата на проповедника.
В задната част на църквата се отвори една врата и един мъж, който беше много пиян, влезе клатушкайки се. Той застана на пътеката между редовете и каза: „Ти говориш за мен, проповеднико. Аз се нуждая от Господа. Трябва да се спася. Аз съм алкохолик.” Мъжът падна на коленете си пред олтара и започна да вика към Бог.
Двама от дяконите отидоха до олтара да му послужат. Слагайки ръцете си върху него, те го попитаха: „Сериозно ли мислиш това? Наистина ли искаш да бъдеш спасен?”
„Да, искам да бъда спасен”, каза мъжът. „Аз съм алкохолик. Имам нужда да бъда освободен.”


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 10:32 pmЕдна душа е спасена


Внезапно се появиха още два ангела. Те държаха свитъци в ръцете си и започнаха да пишат какво казва мъжът. Тогава дяконите започнаха да го водят през процеса на спасение. Аз видях, че този мъж беше пълен с грях. Обаче, когато дяконите се молиха с него, един от ангелите докосна главата му и пушек, черен като дъждовен облак изригна от гърдите му.
Когато аз видях това, аз си спомних стихове, които говорят за отвратителните грехове, които излизат от сърцето:

Добрият човек от доброто си съкровище
изважда добри неща;
а злият човек от злото си съкровище
изважда зли неща.
(Матей 12:35)

А онова, което излиза из устата,
идва от сърцето, и то прави човека „нечист”.
Защото от сърцето излизат зли мисли,
убийства, прелюбодейства, блудства,
кражби, лъжесвидетелства, клевети.
(Матей 15:18-19, NIV)

Когато мъжът започна да се моли на Бог с вдигнати ръце, аз видях големи черни окови, които бяха увити навсякъде около него. Той беше в робство на различни видове грях, но особено алкохолизъм и пиянство. Единият дякон му каза: „Ти трябва да изповядаш тези грехове пред Бог, за да може да ти прости Той и така да бъдеш умит в кръвта на Агнето.”
Когато той започна да изповядва греховете си, единия ангел го докосна. Аз можах да видя огън да излиза от ръцете на ангела. Оковите започнаха да се чупят и разтварят.
Това даде на мъжа огромна свобода. Той издигна ръцете си и хвалеше Бога. Той се изправи и аз видях славата на Бог да слиза върху него. Аз знаех, че Господ го направи трезвен, понеже той започна да вика хвала на Господа.
Тогава двата мощни ангела се спогледаха и си кимнаха. Те се издигнаха във въздуха, където бяхме и ние и казаха:
- Ела и виж славата на Бог!


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Откровение за Небето!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите