ИСУС ИДВА СКОРО (ВНЕЗАПНО)!!!

Go down

ИСУС ИДВА СКОРО (ВНЕЗАПНО)!!!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Пон Фев 21, 2011 6:18 pm

ПРОРОЧЕСТВА за ПОСЛЕДНИТЕ ДНИИСУС ИДВА СКОРО (ВНЕЗАПНО)!!!Автор: Emanuel Minos чрез Епископ Петър Георгиев - Русе, публикувана на 28 Януари 2011 от 10:58:11
Тези две интересни пророчества са били направени преди много време в Норвегия:Една възрастна жена на 90 години от Валдрес, Норвегия имала видение от Бог през 1968. Евангелизаторът Емануел Минос е провеждал събрания (служби), където тя е живяла. Той имал възможността да се срещне с нея и тя му казала това, което видяла. Той си го записал, но си мислел, че това би било толкова неразбираемо, че си го прибрал в едно чекмедже. Сега, почти 30 години по-късно, той разбира, че трябва да сподели видението и с други.
Жената от Валдрес била много жива, будна, благонадеждна и заслужаваща доверие Християнка, с добра репутация сред всички, които са я познавали.

Това е, което тя видяла:
"Видях времето, точно преди идването на Исус и избухването на Трета Световна Война. Видях събитията с естествените си очи. Видях света като глобус, видях и Европа - страна след страна. Видях Скандинавия. Видях Норвегия. Видях определени неща, които ще се случат точно преди завръщането на Исус, и точно преди да се случи последното бедствие. Такова бедствие, каквото никога не сме преживявали."

Тя отбеляза четири вълни:

1. "Първо, преди Исус да дойде и преди да избухне Третата Световна Война, ще има такова "разведряване", каквото до сега не е имало. Ще има мир между свръх-силите на изток и запад, и ще има дълъг мир. (Помнете, че това е било през 1968, когато студената война е била в кулминацията си. Ем. Минос) През този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия, и няма да бъдем подготвени, когато войната дойде. Третата Световна Война ще започне по начин, който никой не е очаквал и от неочаквано място.

2. Несравнимо охлаждане ще обхване Християните, отпадане от истинското, живото Християнство. Християните няма да бъдат отворени за проницателно/остро проповядване. Те няма, както в по-предишните времена, да искат да слушат за грях и благодат, закон и евангелие, покаяние и възстановяване. Вместо това ще дойдат заместители: преуспяващо (щастливо) Християнство.
Важното ще бъде да имаш успех, да си нещо; да имаш материални неща, неща, които Бог никога не е обещавал по този начин. Църквите и молитвените домове ще бъдат все по-празни и по-празни. Вместо проповядването, с което сме били свикнали с поколения, като да вземеш кръста си и да следваш Исус, развлечения, изкуство и култура ще нахлуят в църквите, където би трябвало да има събрания за покаяние и съживление. Това ще нарасне значително точно преди завръщането на Исус."

3. "Ще има морално разложение, каквото стара Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като семейство, без да са сключили брак. (Не вярвам концепцията "съ-жител" да е съществувала през 1968 - Ем. Минос.) Много нечистота преди брака и много изневяра в брака ще станат естествени, общоприети и ще бъдат оправдавани от всеки ъгъл/гледна точка. Това дори ще навлезе в Християнските среди и ние ще го търпим/приемаме - дори противоестествения грях. Точно преди завръщането на Исус ще има ТВ-програми, каквито никога не сме виждали." (Телевизията току-що е навлязла в Норвегия през 1968. Ем. Минос)
"Телевизията ще се напълни с такова ужасно насилие, което ще учи хората да се убиват и унищожават едни други, ще бъде опасно по улиците ни. Хората ще копират това, което виждат. Няма да има само една "станция" по телевизията, ще бъде пълно с много "станции". (Тя не е знаела думата "канал", която използваме днес. Затова ги нарича станции. Ем. Минос) Телевизията ще стане като радиото, където има много "станции", и ще се напълни с насилие. Хората ще я използват за развлечение. Ще видим ужасни сцени на убийство и разрушаване един друг и това ще се разпространи в обществото. Също сексуални сцени ще бъдат показвани на екрана - най-интимните неща, които стават в брака." (Аз възразих и казах: ние имаме закони, които забраняват такива неща. Ем. Минос) И тук възрастната жена каза: "Това ще се случи и вие ще го видите. Всичко, което сме имали преди ще бъде разрушено и най-неприличните неща ще се случват пред очите ни."

4. "Хората от бедните страни ще тръгнат към Европа. (През 1968 не е съществувало такова нещо като имиграция. Ем. Минос) Те също ще дойдат и в Скандинавия, и в Норвегия. Толкова много ще бъдат, че хората ще започнат да ги мразят и да бъдат груби към тях. Те ще бъдат третирани както Евреите преди Втората Световна Война. Тогава ще бъде достигната пълната мярка на греховете (Аз възразих по въпроса с имиграцията. Не го разбирах по това време. Ем. Минос)

Сълзи потекоха от очита на възрастната жена и се стекоха по бузите й.
"Аз няма да го видя, но вие ще го видите. Тогава внезапно Исус ще дойде и ще избухне Третата Световна Война. Ще бъде кратка война." (Тя я е видяла във видението.)
"Всичко, което сме гледали преди за войната е само детска игра сравнено с тази, и тя ще завърши с атомна бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че човек няма да може да си поеме дъх. Ще покрие няколко континента - Америка, Япония, Австралия и богатите народи. Водата ще се развали (зарази/замърси?). Повече няма да можем да обработваме почвата. В резултат ще остане само малък остатък. Остатъкът от богатите страни ще се опита да избяга към бедните страни, но те ще бъдат груби с нас, както и ние сме били с тях.
Толкова се радвам, че няма да го видя, но когато наближи времето, трябва да се окуражите и да кажете това. Аз го приех от Бог и нищо от него не е срещу това, което казва Библията.
Този, чийто грях е простен и има Исус за Спасител и Господ е спасен."

Цитат

КОГАТО ПОТЕЧЕ НЕФТЪТ

Един старейшина от Петдесятната Църква в Мос, Норвегия, Мартин Андерсен чул следното пророчество през 1937 г. в Мос:

"Когато нефтът излезе от Северно Море и покрай бреговете на Норвегия, неща ще започнат да се случват и завръщането на Исус наближава."

Когато тези думи били изговорени, хора се изправили сред събранието и помолили човека да си седне и да не говори такива глупости. През 1937 наистина е било глупост да се говори за извличане на нефт от бреговете на Норвегия. Днес всички големи световни нефтени компании извличат нефт покрай бреговете на Норвегия. Норвегия е трети в света най-голям износител на петрол, след Саудитска Арабия.

Обобщението на всичко това е: Исус идва скоро (внезапно)!!!

Статията е от сайта на Sibir.bg

2 Петрово 3:11
Прочее, понеже всичко това ще се стопи,
какви трябва да сте вие в СВЕТО ЖИВЕЕНЕ и в благочестие?!
Исая 62 глава


1.Заради Сион няма да млъкна, И заради Ерусалим няма да престана, Догдето не се яви правдата му като сияние, И спасението му като запалено светило.
2.Народите ще видят правдата ти, И всичките царе славата ти; И ти ще се наречеш с ново име, Което устата Господни ще нарекат.
3.Ще бъдеш тъй също славен венец в ръката Господна, Дори царска корона на дланта на твоя Бог.
4.Няма вече да се наричаш оставен, Нито ще се нарича вече земята ти пуста; Но ще се наричаш благоволение Мое е в него, И земята ти венчана; Защото Господ благоволи в тебе, и земята ти ще бъде венчана.
5.Защото както момък се жени за мома, Така и твоите люде ще се оженят за тебе; И както младоженецът се радва на невестата, Така и твоят Бог ще се зарадва на тебе.
6.На стените ти, Ерусалиме, поставих стражи, Които никога няма да мълчат, ни денем ни нощем. Вие, които припомнювате на Господа, не замълчавайте,
7.И не Му давайте почивка, Догдето не утвърди Ерусалим, и догдето не го направи похвален по земята.
8.Господ се закле в десницата Си и в силната Си мишца, казвайки: Няма да дам вече житото ти за храна на неприятелите ти, И чужденците няма да пият виното ти, за което ти си се трудил;
9.Но които го прибират в житницата те ще го ядат И ще хвалят Господа; И които го събират те ще го пият В дворовете на Моето светилище.
10.Минете, минете през портите, Пригответе пътя за людете; Изравнете, изравнете друма, Съберете камъните му; Издигнете знаме за племената.
11.Ето, Господ прогласи до краищата на земята, като каза: Речете на сионовата дъщеря: Ето, Спасителят ти иде; Ето наградата Му е с Него, И въздаянието Му пред Него.
12.И ще ги наричат свет народ, Изкупените от Господа; И ти ще се наричаш издирен, Град неоставен.

avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: ИСУС ИДВА СКОРО (ВНЕЗАПНО)!!!

Писане by Елена П. Борисова-Куртева on Пет Фев 25, 2011 11:02 am

Исус идва скоро ,но не внезапно за тези ,които са истински Христови. За тях няма да е внезапно. Както за Ной, не бе внезапно. Той беше известен. И за племеника на Авраам- Лот, също не бе внезапно.Жената на Лот не бе готова да остави всичко тук и се обърна и стана на стълб от сол. Но всичко ще стане ако вярваме в Бог и сме винаги готови да кажем. Дойди!. Амин.
avatar
Елена П. Борисова-Куртева

Брой мнения : 103
Join date : 31.12.2010
Местожителство : Свиленград - Nickname: elina

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите