БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Go down

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Пон Фев 21, 2011 8:19 pm

БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА


от Мери Кетрин Бакстър

Други нейни публикации тук са: "Божествено откровение за ада" и "Откровение за Небето"

Чух Господ да казва:
“Моят Дух няма вечно да се бори с човека. Ела и виж звяра. През последните дни зъл звяр ще се издигне от земята и ще измами много хора от всички нации по света. Той ще иска всеки един да получи неговия белег – числото 666, положено на ръцете им или на челата им. Който приеме белега, ще принадлежи завинаги на звяра и ще бъде хвърлен заедно с него в огненото езеро, което гори с огън и жупел. Антихристът ще се издигне с одобрението на света, защото той ще донесе мир и такъв просперитет, какъвто никой не си спомня. Когато той спечели световно господство, тези, които нямат неговия белег на челата или на ръцете си, няма да могат да купуват храна, дрехи, коли, къщи или каквото и да е друго. Нито ще могат да продават нещо, което притежават, докато нямат белега на звяра.”

Господ Бог изрично каза, че тези, които приемат белега на звяра – потвърждават своята зависимост и вярност към звяра и те ще бъдат отсечени от Господа завинаги. Те ще имат своя дял с невярващите. Белегът заявява, че тези, които го притежават са отхвърлили Бога и са се обърнали към звяра. Звярът и неговите последователи ще преследват тези, които са отхвърлили белега му и ще убият много от тях. Вярващите в Бог ще бъдат преследвани, за да бъдат белязани с този белег.

“Деца и невръстни бебета ще бъдат убити пред очите на родителите им, които отказват да приемат белега. Ще има време на голяма скръб, небивала никога до сега. Тези, които приемат белега на звяра, ще бъдат заставени да прехвърлят притежанията си на звяра в замяна на обещанието, че той ще снабди всички техни нужди. Някои ще отслабнат, ще се предадат на звяра и ще приемат белега му на челата или на ръцете си. Той ще им каже: “Бог ще ви прости. Бог ще ви разбере.” Но Аз няма да се покая от Моето Слово! Аз Съм ви предупредил многократно чрез устата на Моите пророци и служители на Евангелието. Сега се покайте, докато е все още ден, защото нощта идва, когато ще се отсъди съдба завинаги! Ако не послушате звяра и отхвърлите приемането на неговия белег, Аз ще се погрижа за вас. Не ви казвам, че няма да има много хора, които ще умрат поради вярата си през това време, защото множества ще бъдат обезглавени заради упованието си в Господ Бог. Но блажени са тези, които умират в Господа, защото голяма ще бъде тяхната награда!

Наистина ще има време на мир и просперитет, през което време Антихристът ще придобие популярност и почит. Той ще се справи с проблемите на света, но мирът ще завърши в кръвопролитие, а просперитетът в гигантски глад по земята. Не се страхувайте от това, какво може да ви направи човек, но се страхувайте от Този, Който може да хвърли душата и тялото ви в ада. Затова ще има голямо преследване и скърби, които ще се преумножат. Аз ще ви избавя от всички тях.

Но преди този зъл ден, Аз ще издигна мощна армия, която ще Ми се покланя с дух и истина. Господната армия ще извърши велики подвизи и чудесни неща за Мен. Ела и Ми се покланяй с дух и истина. Принеси Ми плодовете на праведността и ми дай това, което наистина е Мое. И Аз ще те предпазя от злия ден. Покай се сега и бъди спасен от ужасните неща, които ще последват неспасените и непокорни хора! Заплатата на греха е смърт, но дарът на Бог е вечен живот.

Призови Ме, докато можеш и Аз ще те приема и ще ти простя! Обичам те и не желая да бъдеш погубен.”

avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Писане by Пламен Николов on Пон Фев 21, 2011 10:57 pm

Духовния белег е много по-опасен!


В тази връзка искам да ви споделя това, което Господ ми откри, как белега е много по-опасен в Духовните места!

Преди доста време до като четях Библията, и по-точно стиха от (Откровение 13:18) , се замислих и си казах - да наистина е нужна мъдрост, и кой е разумен за да сметне това число?
Тогава реших в молитва да се допитам до нашия Господ Исус Христос с думите:
- Господи Боже Мой, Мъдростта, Разума, Силата, Славата, Величието, Светостта и Всичко принадлежи на Теб!
Открий ми моля Те, кое е сметнатото число на звяра, или как се смята?!
Тези думи с които се помолих, усещах в сърцето си с голяма сила, и побързах да ги отправя към нашия Господ Исус Христос!
Тогава Господ отговори:
- Аз вече съм го сметнал! Гледай - (в този момент Господ ми показа хълма Голгота с трите кръста - на единия бе Той, а на другите два от двете Му страни разбойниците) - това е една притча, която реално се извърши за целия свят, която и до днес мнозина не разбират! Виж как Аз сметнах числото на звяра и напиши това, защото мнозина не разбират неговото действие, като чакат онова, което ще се случи в последни дни, но виж как този белег е действал и до сега (1 Йоаново 2:18), и как бе сметнато числото му.
До като се взирах в това видение с трите кръста на Голгота, Господ ми зададе въпрос:
- В кой ден бе създаден човека?
Отговорих:
- В шестия!
Отново чух Господ да казва тези думи, които не веднъж бях чел:
- Аз дойдох за да съсипя делата на дявола, и го сторих!
Замислих се над това, и да наистина, Той съсипа делата на дявола, като това не бе само за онова време, а за всички които повярват в Него, и Го приемат за свой личен Спасител, и Закрилник! Само и единствено Той може да ни опази от лукавия, заради Името Си!
Господ продължи казвайки:
- Аз бях наречен последния Адам. Човека бе създаден в шестия ден, и точно там на кръста се извърши спасението на падналото в грях човечество. Виждаш ли този, който се покая?
Отговорих:
- Да Господи, а думите, които той изрече винаги ми припомнят думите, които Ти каза на Петър - "Блажен си, Симоне, сине Ионов, защото плът и кръв не са ти открили това, но Отец Ми, Който е на небесата" (Матей 16:17)!
- Точно така (ми каза Господ), този който се покая бе спасен, и това е вътрешния човек, първородния създаден по Образа Божий! Спомни си писаното: "Плът и кръв няма да влязат в царството Небесно"
След като ми каза тези думи Господ ми насочи вниманието към другия разбойник, който не се покая, и веднага разбрах, че този е външния, плътския човек, който не може да угоди на Бога!
- Да правилно си разбрал (каза Господ), тези които живеят плътски не могат да приемат невидимите неща идващи от Божия Дух!
(1 Коринтяни 2:14 ; Римляни 8:8)
Продължих да се вглеждам в това видение и Господ продължи с думите:
- Кръста се оприличава на меч, който е символ на Божието Слово разделящо вътрешния човек (Духа и душата) от външния човек (ставите и мозъка, които са плът), и е двуостър меч (Евреи 4:12), който не само разделя вътрешния от външния човек, но и издирва помислите и намеренията на сърцето! Именно за това бях разпнат между двамата! Когато човека падна в грях между него и Небето бе поставена преграда (завеса, покривало), но спасението дадено чрез жертвата на кръста раздели (разцепи, раздра) тази завеса и даде достъп на всички, които повярват да бъдат спасени, и заведени в Небето (Лука 23:45 ; Евреи 10:20 ; Откровение 19:1).
Точно до като Господ говореше всичко това, аз се замислих отново и си казах: Значи кръста е нещо положително!
- Да точно така (ми каза Господ) и сега ще ти открия как бе сметнато числото! Занаеш от писанията, че числото му е шестотин шесдесет и шест, и като събереш тези три шестици се получава осемнадесет. Цифрава осем е символ на вечността, а еденицата пред нея е този който се отдели от нея. До тук при събирането на тези три шестици колко кръста бяха употребени в смятането (а знам, че кръста в математиката е знака плюс)?
Отговорих:
- Два и за това трябва да се употреби и последния, третия за да се сметне числото!
Тогава Господ каза:
- Да, точно кръста на който бях разпнат сметна това число! Постави го между едно и осем и виж сам сметнатото число на звяра, защото точно това се извърши, отделянето на този един от вечността и съсипването на неговите дела!
Тогава вече знаех, кое е числото защото бе много просто вече да се сметне едно плюс осем (това и малките деца могат да го сметнат вече, и за това Господ е казал да станем като децата), и това бе числото девет.
Господ продължи казвайки:
- Числото девет го наричате шест на опаки. Да точно това е този опакия, който всякога се противи, и онези които му се покоряват са като него и носят този белег - противник, опакия коравовратен човек, който всякога се противи, и не е познал пътищата на Живота!
Тези които носят този белег на челото си са онези, които още в мислите си му се покоряват и вършат беззаконие (Битие 6:5), а тези които носят белега на дясната си ръка са онези, които вършат нещо в Мое Име, НО без Мен (Матей 7:23)!
Истинските Мои служители са тези, които са се смирили и приели Божия Свет Дух в сърцата си, за да извършва делата на Правдата, които са от Истината, която е Божието Слово излизащото от Божиите Уста! (Галатяни 2:20)

Това е, което Господ ми откри за белега на звяра и неговото сметнато число, и как то е много по-опасно в Духовните места, отколкото в земните (плътски) места! Но проявата на този белег във външната среда, е проявление на нещо, което вече е станало във вътрешната Духовната среда (или по-точно във вътрешния човек)! За това и Господ ни е казал да чистим вътрешното на чашата, и всичко ще ни бъде чисто (а чашата сме ние)! За това ви моля прегледайте делата си, и молете се Бог да прости всичките ви беззакония, като се обърнете с цялото си сърце към Него, за да ви опази чисти и Свети, без порок и недостатък, непорочни до Неговото пришествие, за да не се посрамим пред Него! Амин!

Поздрави: Пламен Б. Николов!
avatar
Пламен Николов
Администратор
Администратор

Брой мнения : 223
Join date : 03.12.2010
Age : 44
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор / Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://epcteteven.ovo.bg/?lwGjIL

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите