Божествено откровение за ада!

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Божествено откровение за ада!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 8:18 pmГлава 24
Последната молба на Бог


Исус каза:
- За тяхна сметка е, че те не са надменни, нито уповават на несигурните богатства, но са положили вярата си в живия Бог, който ни дава всичко, за да се наслаждаваме. Вървете по Духа и няма да следвате похотта на плътта.
Не се мамете; Бог не е за подиграване. Защото каквото посее човек, това и ще пожъне. Сейте за плътта и ще пожънете разлагане. Сейте за Духа и ще пожънете вечен живот. Делата на плътта са прелюбодейство, разврат, идолопоклонство, магьосничество, гняв, завист, пиянство, гуляйджийство и тем подобни. Тези, които вършат тези неща няма да наследят Божието царство.
Плодът на Духа е този: любов, радост, мир, търпение, милост, благост, вярност, смирение и самоконтрол. Тези, които са Христови са разпънали плътта и нейните желания.
Когато словото на Бог се изпълни, тогава ще дойде края. Никой не знае деня, нито часа, когато Синът на Бог ще се върне на земята. Нито Сина знае, защото това знае само Отец. Словото бързо ще бъде изпълнено. Елате като малки деца и нека ви изчистя от делата на плътта. Кажете Ми: „Господи Исусе, ела в сърцето ми и ми прости греховете. Аз знам, че съм грешник и се покайвам от греха си. Умий ме с Твоята кръв и ме очисти. Аз съгреших пред небето и пред Теб и не съм достоен да се наричам Твой син. Аз Те приемам чрез вяра като мой Спасител.”
Аз ще ви дам пастори според Моето сърце и ще ви бъда Пастир. Вие ще бъдете Мой народ и аз ще бъда ваш Бог. Четете Словото и не забравяйте да се събирате. Предайте Ми целия си живот и аз ще ви пазя. Аз никога няма да ви забравя, нито ще ви оставя.
Хора, чрез един Дух ние сме приели Отец. Аз се моля всички вие да дойдете и да дадете сърцата си на Господа.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Божествено откровение за ада!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 8:20 pmГлава 25
Видения за Небето


Някои от следващите видения ми бяха дадени, преди Исус да ме заведе в Ада. А някои дойдоха преди края на моето пътуване през Ада.

Подобието на Бог
Аз получих това небесно видение, докато бях дълбоко в молитва, размишление и поклонение.
Славата на Бога слизаше върху мястото, където се молих. Големи вълни от огън, ярки светлини и величествена сила се откриха пред очите ми. В средата на огъня и светлините беше престолът на Бог. На него беше подобието на Бог. Радост, мир и любов течеше от Всемогъщия Бог.
Въздуха около престола беше изпълнен с бебета-херувими, пеещи и целувайки лицето на Господа, Неговите ръце и нозе. Песента, която пееха беше: „Свят, свят, свят е Господ Бог Всемогъщият.” Херувимите имаха огнени езици в ръцете си и на крайчеца на мъничките им криле. Движението на крилата им беше синхронизирано с движението на силата и славата на Бог.
Един херувим долетя до мен и докосна очите ми.

Златни планини
Във видение аз виждах далеч отвъд земята. Аз виждах, че километри земя беше жадна за дъжд. Земята беше напукана, суха и безплодна. По нея нямаше дървета, нито можеше да се види какъвто и да е вид растителност.
Тогава ми се позволи да видя отвъд сухата земя, целия път към Небето. Там, рамо да рамо, допирайки се в основите си, имаше две големи планини. Не знаех колко точно са високи, но бяха наистина много високи. Аз се приближих до тях и открих, че бяха направени от чисто злато – толкова чисто злато, че чак беше прозрачно.
През и зад планините видях ярка бяла светлина, която се разпростираше да изпълни вселената. Аз почувствах в сърцето си, че това е основата, на която стои Небето.
Хората се бият за един малък златен пръстен, но Бог притежава всичкото злато.

Строенето на жилища
Докато се молех, получих това видение. Аз видях ангелите да четат записи на делата, които вършим тук, на земята. Някои от ангелите имаха крила, а други нямаха. Някои бяха големи, други малки, но лицата на всички бяха различни. Както хората тук, на земята, ангелите можеха да се различават по техните характерни лица.
Видях, че ангелите са заети да изрязват големи диаманти и да ги поставят в основите на прекрасни жилища. Диамантите бяха с размери 30 см дебели и 61 см дълги и много красиви. Всеки път, когато една душа е спечелена за Бог, се прибавя един диамант към жилището на този, който я е спечелил. Никоя работа не е напразна, щом е направена за Бог.

Портите на Небето
По друго време, когато бях в молитва, видях това небесно видение. Бях в духа и един ангел дойде при мен и ме взе на Небето. Там отново имаше великолепни сцени с ярка светлина и ослепителна слава такава, каквато видях зад планините от чисто злато. Това беше внушително – вдъхновено да покаже силата на Бог изявена. Когато с ангела достигнахме двете огромни порти в една гигантска стена, ние видяхме двама изключително големи ангели с мечове. Те бяха високи около 15,20 м и косата им беше къдрава и златна. Портите бяха толкова високи, че не можех да им видя върха. Те бяха най-прекрасната изкусна изработка, която някога съм виждала. Те бяха ръчно издялани, със сложни извивки, драперии, наслоявания и резби и бяха обсипани с бисери, диаманти, рубини, сапфири и други камъни. Всичко по портите беше в съвършен баланс и те се отваряха навън. Един ангел с книга в ръка излезе отвътре. След като провери книгата, той отбеляза, че аз мога да вляза.
Читателю, ти не можеш да влезеш в Небето, ако името ти не е записано в Книгата на Живота на Агнето.

Стаята с файлове
Във видение, един ангел ме заведе на Небето и ми показа огромна стая със стени от солидно злато. По стените бяха гравирани буквите от азбуката. Мястото приличаше много на голяма библиотека, но книгите бяха сложени в стената, вместо върху полици.
Ангели в дълги роби вземаха книги от стената и внимателно ги изучаваха. Изглежда, че имаше строг ред в това, което те правеха. Забелязах, че книгите имаха плътни златни корици и някои от страниците бяха червени. Книгите бяха много красиви.
Ангелът, който беше с мен ми каза, че тези книги са записи на живота на всеки един човек, който е бил роден на земята. Беше ми казано, че на друго място има още стаи с още повече записи. От време на време архангелите носят записите пред Бог за Неговото одобрение или неодобрение. Книгите съдържат молитви, молби, пророчества, отношение, растежа в Господа, души, доведени при Христос, плода на Духа и много други неща. Всичко, което правим на земята се записва в една от книгите от ангелите.
Често един ангел сваляше по една книга и измиваше страниците с мек плат. Измитите страници ставаха червени.

Една небесна стълба
Духът на Господа ми даде следното видение. Видях голяма духовна стълба, която се издигаше от земята до небето. От едната страна на стълбата ангели слизаха на земята, докато от другата страна се качваха.
Ангелите по стълбата нямаха крила, но всеки държеше книга с написано име на предната корица. Някои ангели изглежда даваха насоки и отговаряха на въпроси, поставени от други ангели. След като насоките бяха приемани и на въпросите им бе отговорено, те изчезваха.
Също така видях други стълби по други места на земята. Ангелите бяха постоянно в движение нагоре и надолу. Те се движеха смело и с власт, понеже бяха посланици със заповеди от Бог.


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Божествено откровение за ада!

Писане by Е.П.Ц.-Тетевен on Чет Яну 27, 2011 8:20 pmГлава 26
Пророчество от Исус


Когато Исус за първи път ми се появи каза:
- Катрин, ти беше избрана от Отец да Ме съпътстваш през дълбините на Ада. Аз ще ти покажа много неща, които искам света да научи за Ада и за Небето. Аз ще ти кажа какво да пишеш, за да бъде тази книга истински запис на това, какво представляват тези непознати места в действителност. Моят Дух ще разкрие тайни за вечността, съда, любовта, смъртта и за живота на земята.
Посланието на Господа към изгубения свят е следното:
- Аз не желая вие да отидете в Ада. Аз ви направих за Моя радост и за вечно приятелство. Вие сте Мое творение и Аз ви обичам. Извикайте към Мен, докато Съм близо и Аз ще чуя и ще отговоря. Аз ще ви простя и ще ви благословя.
На тези, които са новородени, Господ казва:
- Не забравяйте да се събирате. Събирайте се и се молете и изучавайте Моето слово заедно. Покланяйте Ми се в дух на святост.
Господ казва на църквите и на народите:
- Моите ангели винаги се бият за наследниците на спасението и за тези, които ще станат наследници. Аз не се променям. Аз съм същият вчера, днес и завинаги. Търсете Ме и Аз ще излея Моя Дух върху вас. Синовете и дъщерите ви ще пророкуват. Аз ще извърша велики неща сред вас.
Ако вие не сте спасени, моля ви отделете време точно сега да коленичите пред Бог и да Го помолите да ви прости греховете и да ви направи Свое дете. Каквато и да е цената, вие трябва да направите Небето ваш дом за вечността. Адът е ужасен и е реален.

Последни думи
Искам да ви уверя отново, че нещата, за които прочетохте в тази книга са истина. Адът е истинско място с изгарящи мъчения. Но също така искам да ви кажа, че Небето е също толкова истинско и може да бъде твой дом за вечността.
Като Божий слуга, аз се предадох на водителството на Господ Исус Христос и вярно записах нещата, които Той ми каза и показа.
За най-добри резултати, вие трябва да четете тази книга с Библията и да сверявате написаното тук със Святото Писание. Нека Бог да използва тази книга за Своя слава.

Мери Катрин Бакстър


Откр. 20:13-15; Матей 10:28; Лука 12:5; Лука 16:20-31;
Псалм 9:17; Притчи 7:27; Притчи 9:18; Исая 5:14;
Исая 14:12-15; Матей 5:22; Матей 23:33; Марк 9:43-48;
Римляни 10:9-10; 1Йоан 1:9;


край


За автора


Мери Катрин Бакстър е родена в Чатануга, Тенеси. Тя била донесена в Божия дом. Още докато била малка, майка й я учила за Исус Христос и Неговото спасение. Катрин била новородена на 19 години. След като служи на Бог няколко години, тя се отдръпва за известно време. Духът на Бог не я е оставял и тя се върнала отново и предала живота си на ново на Христос. Тя все още Му служи вярно.
В средата на 1960-а Катрин се премества със семейството си в Детройт, Мичиган, където живее известно време. По-късно се мести в Белвил, Мичиган, където започва да получава видения от Бога.
През 1976, докато още живее в Белвил, Исус й се явява в човешка форма, на сън, във видения и откровения. От тогава тя е имала много посещения от Господа. По време на тези посещения Той й показал дълбочините, степените, нивата и мъченията на изгубените души в Ада. Тя получава също така много видения за Небето, голямата Скръб и последните времена.
През един период от живота й, Исус идвал всяка вечер – 40 нощи. Той й открил ужасите на ада и славата на Небето. Той й казал, че това послание е за целия свят.
Служители, водачи и светии на Господа дават много добри отзиви за нея и служението й. В нейните събрания се набляга на движението на Святия Дух и на тях стават много чудеса. Дарбите на Святия Дух са изявени на събранията й с демонстрации на сила, докато Божия Дух я води и укрепява. Тя обича Господ с цялото си сърце, с цяла душа и с всичката си сила и желае, преди всичко друго да печели души за Исус Христос.
Тя наистина е посветен слуга на Бога. Нейния призив е в областта на виденията, сънищата и откровенията. Тя беше ръкоположена като служител през 1983 в Църквата на Пълното Евангелие в Тейлър, Мичиган. Сега тя е служител в Националната Божия Църква в столицата Вашингтон.


Превод: Йорданка Ц. Казанджиева
Педоставено за публикация във форума от сестра " Даниела Славейкова " !


avatar
Е.П.Ц.-Тетевен
Администратор
Администратор

Брой мнения : 363
Join date : 30.11.2010
Местожителство : Е.П.Ц. - Тетевен / Администратор - Пламен Б. Николов

Вижте профила на потребителя http://bible.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Божествено откровение за ада!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите