Въпрос към администратора.
2 posters
Страница 1 от 1
Въпрос към администратора.
Защо не мога да вляза като гост? Като гост не мога да наруша правилата, защото не мога да напиша нищо? Не разбирам защо? Какво лошо да се влиза и да се види какво ново има? С какво ще привлечем хора към форума, ако ги задължаваме принудително да се регистрират. Много ще се откажат , а ако видят може да поискат да се регистрират.
Елена П. Борисова-Куртева- Брой мнения : 103
Местожителство : Свиленград - Nickname: elina
Re: Въпрос към администратора.
Елена П. Борисова-Куртева написа:Защо не мога да вляза като гост? Като гост не мога да наруша правилата, защото не мога да напиша нищо? Не разбирам защо? Какво лошо да се влиза и да се види какво ново има? С какво ще привлечем хора към форума, ако ги задължаваме принудително да се регистрират. Много ще се откажат , а ако видят може да поискат да се регистрират.
Няма такова нещо, кано не могат да се преглеждат и прочитат темите от гостите! Единственото ограничение, е че за да пишат трябва да са регистрирани! Ползваме безплатен хостинг и тези права са определени от собствениците на хостинга bulgarianforum.net
Всеки гост може да чете на воля, но не и да пише до като не се регистрира! Това не е само тук, а и по доста други форуми е така, и то с една единствена цел: Да се избегне нежелания спам, както и да се знае кой е писал! Редно е да е така не само заради тези правила, а и защото Бог не иска да се крием, когато пишем! Крие се оня който върши нещо нередно! И точно за това са така създадени правилата и на форума (не само на хостинга, които се прочитат по време на регистрация), а и тези които се прочитат тук в този раздел - "Правила на форума"!
И за да бъдат спазени правилата тази тема ще бъде преместена от разел "Правила на форума", в съответния за нея раздел - "Въпроси и отговори"!
Бог да благослови всички, които Го обичат! Амин!
Извинявам се много. С моя лаптоп беше станало нещо и трябваше на ново да инсталирам форума в мурзилата и да не я търся всеки път. Пробвах много пъти , наистина не ме пусна като гост. Не лъжа, честно. Когато отидох в гугъла и отново си я извиках се оправи. Иначе правилата си ги знам, но понякога стават неща,които не мога да си обясня. Но няма нищо случайно. Бог контролира всичко. Благодаря за отговора. Но не разбрах , защо Бог да благославя само тези,които го обичат? Знам,че сте го приели. Знам, че Благословенията са условни-но не ги ли определя Бог? Ако благословим някой, който не заслужава Божията благословия- благословението се връща на нас. Така,че да не бъдем свидливи и да благославяме всички, а Бог да решава? Не знам защо сте решили така?
Не успях да разбера сестра, какво имаш точно в предвид с благоловенията!
Винаги когато пиша да бъдат благословени всички си спомням написаното в този стих:
Винаги го правя с радост и на драго сърце! Ако виждаш нещо нередно, моля те сподели с нас, за да го разберем и ние (пиша в множествено число от името на цялата ни църква в Тетевен)!
Бог да те благослови! Амин!
Винаги когато пиша да бъдат благословени всички си спомням написаното в този стих:
Също и в тези стихове се казва:1 Петрово 3:9 Не въздавайте зло за зло или хула за хула, а напротив благославяйте; понеже на това бяхте призовани, за да наследите благословение.
Лука 6:28 благославяйте тия, които ви кълнат, молете се за тия, които ви правят пакост.
Римляни 12:14 Благославяйте ония, които ви гонят, благославяйте, и не кълнете.
Винаги го правя с радост и на драго сърце! Ако виждаш нещо нередно, моля те сподели с нас, за да го разберем и ние (пиша в множествено число от името на цялата ни църква в Тетевен)!
Бог да те благослови! Амин!
Бог да благослови всички, които Го обичат! Амин ! С тези думи завършваш поста си. Помисли има ли по-голямо благословение от слънцето. Можеш ли да си представиш живота си без слънцето. Над кои хора грее слънцето - над тия ,които Го обичат или над всички хора - вярващи и грешници, тези коитп Го обичат и тия които не Го обичат - всички. Ако Бог може да благославя всички със слънцето , защо и ние да не благославяме всички хора, не само тези,които Го обичат. Ще кажеш , че всички не заслужават Божието благословение- така е! Но тогава благословението, което сме казали /написали / се връща на нас. Лошо ли ще ни е? А нека Бог да реши ,кой да благослови - не ние с пожеланието -тези,които Го обичат! Вярвам, че ме разбираш. Моля се в Името на Исус да се разбираме дори без думи, а не с толкова много. Но за сега това е само голяма мечта. Но аз вярвам в Бог , че Бог и това ще направи, защото се обичаме с Божията любов-нали? Както казах- има Божия любов и Приятелска любов, която е след опознаването. Тогава, вероятно ще си имаме и по-голямо доверие,макар че се казва любовта хваща вяра на всичко. Бог да те благослови, теб и целия форум. Честита Баба Марта- по точно началото на пролетния месец. Амин.
Елена П. Борисова-Куртева написа:...Вярвам, че ме разбираш...
Да сера разбрах те много точно! До сега не се бях замислял защо добавям това "които Го обичат", защото и от стиховете, които цитирах се вижда същото, което описваш! Благодаря на нашия Бог, Господ Исус Христос за това изобличение дадено чрез теб! Благодаря и на теб, и Бог да те благослови! Амин!
Слава на Бога- толкова съм радостна , не за друго , но започнахме да се разбираме. Наистина съм много радостна Цялата Слава е на Бога разбира се. Толкова си мечтаех за това- да се разбираме. Благодаря ти Татко , небесен. Благодаря и на теб. Бог да ни благослови , да вървим по Божия път в единство. Амин.Пламен Николов написа:Елена П. Борисова-Куртева написа:...Вярвам, че ме разбираш...
Да сестра разбрах те много точно! До сега не се бях замислял защо добавям това "които Го обичат", защото и от стиховете, които цитирах се вижда същото, което описваш! Благодаря на нашия Бог, Господ Исус Христос за това изобличение дадено чрез теб! Благодаря и на теб, и Бог да те благослови! Амин!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите